Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

LET OP: INSCHRIJFPERIODE IS GESLOTEN!

Stoere Lofts

Tegen het centrum aan – in de voormalige muziekschool – worden 18 lofts gerealiseerd, waarvan er 13 in verhuur/verkoop zijn gegaan.

Historie: De Boaz school functioneerde vroeger als basisschool, deed vervolgens dienst als balletschool en muziekschool. Als laatst in gebruik geweest door kunstenaarscollectief De School.

Door de renovatie van het pand blijft de karakteristieke uitstraling bewaard, maar voelt het straks als nieuw. We zorgen voor de basisvoorzieningen, nemen het sanitair voor onze rekening, evenals het keukenblok. Zoals je kunt zien geeft de Loft door deze fijne indeling het gevoel van ruimte, maar toch met een apart slaapgedeelte (op de entresol). Door de ca. vier meter hoge plafonds in het leefgedeelte en de grote ramen heb je veel daglicht in de woning.

Deze lofts zijn perfect voor de starter! Die er van houdt om lekker het dorp in te lopen en een terrasje te pakken, maar ook snel (via het openbaar vervoer) de grotere steden wil bereiken. Wist je dat je met de NS sprinter maar 10 minuten onderweg bent naar Leiden of Haarlem?

 

APPARTEMENTEN

Boaz Lofts

De appartementen variëren van circa 31 tot ruim 46 vierkante meter en zijn dus praktisch ingedeeld waardoor het veel ruimer aanvoelt. Zodra je binnenkomt is er ruimte gereserveerd voor de keuken en het sanitair, de woonkamer heeft een hoog plafond en de slaapkamer is een verdieping hoger (entresol in dezelfde ruimte) gesitueerd.

En dit alles ook nog eens goed betaalbaar! We starten namelijk vanaf een koopsom van € 175.000,- V.O.N. maar bieden verschillende mogelijkheden om de financiering makkelijker te maken. Let op, op de woningen rust een zelfbewoningsplicht.

 

MEESTERLIJK WONEN IN DE BOAZSCHOOL IN HILLEGOM

INSCHRIJVEN ALS RESERVE

Start verkoop is gesloten

Schrijf je vandaag nog in als reserve via het formulier onder aan deze pagina.

Tijdens de ”START VERKOOP” is meer verkoopdocumentatie gedeeld. Denk dan aan de flyer, prijzen, de floorplanners, de technische omschrijving en de financieringsregelingen. Deze informatie is nog steeds op de website te vinden, maar inschrijven voor het project kan officieel niet meer, de deadline hiervoor was zondag 22 augustus 2021 (12:00 uur ’s middags). Het inschrijven voor de reservelijst is nog wel mogelijk, dit kan via onderstaand formulier.

LOCATIE

Hillegom bruist!

Door deze unieke ligging pak je alles mee, want vanuit Hillegom is alles mogelijk. Ga bijvoorbeeld met een bootje door de bollenvelden, fiets binnen 15 minuten naar de waterleidingduinen & door naar het strand, maar ook Schiphol bereik je met de auto binnen 15 minuten!

Een gezellig centrum met de belangrijkste winkels voor de dagelijkse inkopen, zo vind je verschillende supermarkten en drogisten om de hoek. Naast de standaard (maar belangrijke!) HEMA, slager, bakker etc. heeft de Hoofdstraat ook juist de leuke, bijzondere winkeltjes. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de plaatselijke horeca! Pak één van de vele terrasjes voor bijvoorbeeld een heerlijke vegan lunch, een lekker koffie met ijs of juist een borrelplank met een speciaal biertje.

Boazschool

Planning

De verkoop is gestart en inschrijven was mogelijk tot 22 augustus 2021, 12:00 uur 's middags. Zodra de appartementen verkocht zijn wordt er gestart met de bouw, vervolgens hopen we in het derde kwartaal van 2022 de eerste sleutels te kunnen overdragen. Tijdens dit gehele proces worden de kopers begeleid door Hofzicht Makelaars. Zij blijven het aanspreekpunt, vanaf de eerste gesprekken tot het moment van de oplevering van de appartementen. Hier ontvangt de koper de bouwtekeningen, bespreken ze het meerwerk en het kantoor van Hofzicht Makelaars heeft samples liggen van bijvoorbeeld het tegelwerk.

Start Verkoop
100% Verkocht
Start Bouw
Oplevering

In deze animaties geven we een voorbeeld van hoe het appartement er uit zou kunnen zien, maar let op: Vrijwel alle appartementen zijn net iets anders, daarnaast is de stoffering & inrichting natuurlijk helemaal naar eigen wens te bepalen!

Maak kennis met jouw betaalbare droomwoning in het centrum van Hillegom.

Deze prachtige appartementen hebben precies wat de markt in Hillegom momenteel mist, de mogelijkheid om op een mooie manier in te stappen in de woningmarkt.

De ”Lofts”, zoals wij ze graag noemen, voelen ruim aan en zijn afgewerkt alsof je in een nieuw appartement stapt. Het zijn duurzame appartementen, door isolatie & zonnepanelen op het dak. Verder is er voldoende plek voor je fiets aan de achterkant van het pand, of je auto op één van de vele openbare parkeerplaatsen.

 

Belangrijkste voordelen van dit prachtige project zijn:

  • – Centraal gelegen, tegen het centrum van Hillegom
  • – Ruimtelijk gevoel door gigantische hoogte
  • – Hoge mate van privacy slaapgedeelte in deze studio
  • – Energiezuinig
  • – Terugkoopgarantie*
  • – Optie om (eerst) te huren*

*zie toelichting en voorwaarden tussen de downloads.

Plattegronden

Bekijk hieronder de plattegronden van de verschillende appartementen, er zijn 9 huur/koopappartementen op de begane grond en 4 huur/koopappartementen op de 2e verdieping. Let op: De huurappartementen staan er niet tussen (nummer 10 t/m 14). De genoemde maten in deze floorplanners zijn buitenmaten.

Downloads

Klik op onderstaande icoontjes voor meer informatie over het project.

Inschrijven als reserve kandidaat: 

Let op: Je ontvangt geen bevestiging per e-mail van je inschrijving

Adres*
DD dash MM dash JJJJ
Financiële check door Financieel Fit voor de hypotheek?
Reserve kandidaat
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer: De vermelde teksten, beelden, impressies, oppervlakten etc. zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen zijn voorbehouden, derhalve kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. 

You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.