Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Wat wij doen

onze diensten

1
VERKOOP

HUIS VERKOPEN? DAT DOE JE SAMEN MET HOFZICHT MAKELAARS

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Hieronder vind u het verkooptraject in stappen. Hofzicht Makelaars is een jong en gedreven kantoor. Overweegt u uw huis te verkopen, maar wilt u eerst weten wat het opbrengt? Nodig ons dan uit voor een waardebepaling van uw woning.

AANKOPEN

DE AANKOOPMAKELAAR VOOR DE BOLLENSTREEK

Zorgeloos een huis aankopen doet u met Hofzicht Makelaars. Profiteer van een ervaren NVM aankoopmakelaar, blijf altijd (online) op de hoogte van uw aankoopstatus en betaal geen onnodige makelaarskosten. Ons ervaren en gedreven team weet zeer goed de weg in de Duin-en Bollenstreek en in de Haarlemmermeer.

2
3
TAXATIE

WAT IS UW WONING WAARD?

Uw woning laten taxeren kan om verschillende redenen, het kan zijn dat u een woning wilt kopen, verkopen, verbouwen of laten verzekeren. Hofzicht Makelaars is een gecertificeerde taxateur en aangesloten bij het NWWI.

VERHUUR

VEILIG EN VERTROUWD UW HUIS VERHUREN

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en richten ons specifiek op de verhuur van kamers, woningen en BOG, voor zowel kort als langdurige verhuurtermijnen. Door verschillende divisies en nauwe samenwerking met onze verkoopmakelaars kunnen wij ons in brede zin profileren op de woningmarkt.

4
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.