Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Wat is uw huis waard?

taxatie

Wilt u de waarde weten van uw woning?

Uw woning laten taxeren kan om verschillende redenen, het kan zijn dat u een woning wilt kopen, verkopen, verbouwen of laten verzekeren. Hofzicht Makelaars is een gecertificeerde taxateur en aangesloten bij het NWWI.

Voordelen taxatie door Hofzicht Makelaars

Uw taxatie snel geregeld

Gecertificeerde taxateurs bekend met de omgeving van de woning

Taxatierapporten geaccepteerd door iedere geldverstrekker en NHG

Vraag nu een NWWI taxatie rapport aan

NWWI, noodzakelijk voor NHG Sinds april 2009 kunt u kiezen voor een taxatie door een NWWI-taxateur. Deze taxateur is aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Een taxatie uitgevoerd door een NWWI-taxateur voldoet aan de strenge, maar noodzakelijke eisen die het NWWI aan een taxatie verbindt. Vanaf 2010 is het verplicht om voor een woning welke onder NHG gefinancierd wordt een NWWI-taxatie te laten uitvoeren. Hypotheekverstrekkers gaan niet akkoord met een reguliere taxatie.

Hofzicht Makelaars hanteerd strikte regels bij het maken van een taxatie. Deze wordt dan ook veelal door de geldverstrekkende instellingen in Nederland en daarbuiten erkend. Ook de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) erkent taxaties van Hofzicht Makelaars.

Uniforme meetmethode

Hofzicht Makelaars hanteerd tijdens een taxatie allen dezelfde norm voor het vaststellen van de oppervlakten: de NEN2580. Het hanteren van één uniforme meetwijze levert als voordeel op dat NVM-taxaties van woningen op dezelfde manier plaatsvinden. Hierdoor krijgt Hofzicht Makelaars een steeds beter inzicht in vergelijkbare woningen, waardoor zij taxaties nog nauwkeuriger kunnen uitvoeren.

Omvangrijke database

De NVM is met ruim 4000 makelaars de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van makelaardij en vastgoedwaarderingen. Elke NVM-makelaar is aangesloten op de NVM-database voor particulier vastgoed. Hierin worden alle gegevens van uw woning vastgelegd als er opdracht tot verkoop wordt gegeven. Dit is dan ook de meest omvangrijke database voor woningen in Nederland.

Hofzicht Makelaars heeft dan ook meer referenties voor de taxatie tot zijn beschikking ten opzichte van andere makelaars. Tevens beschikt hij over zeer veel kwalitatief goede informatie, omdat de gegevens volgens uniforme regels vergaard en verwerkt worden. Door de actualiteit is Hofzicht Makelaars zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. Een van de essentiële punten om de waarde van uw onroerend goed te bepalen.

De taxatie

De waarde van uw woning is mede afhankelijk van het doel van de taxatie. Hofzicht Makelaars zal daarom altijd vooraf naar het doel van de waardebepaling informeren. Mogelijke doelen van een taxatie zijn: een hypotheek aanvragen, de waarde voor fiscale doeleinden bepalen of het afsluiten van een opstalverzekering. Bij elk van deze doelen horen bepaalde taxatiewaardes

Nadat het doel van de taxatie duidelijk is vastgesteld, zal de Hofzicht Makelaars op een afgesproken tijdstip uw woning taxeren. Hiervoor heeft hij het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en de tekeningen van uw woning nodig. Tijdens de taxatie let Hofzicht Makelaars onder andere op de staat van het onderhoud, de ligging en omgeving en de gebruikte materialen. Verder is hij als geen ander op de hoogte van de marktsituatie

_FCZ4459 Hofzicht Makelaars - foto Corine Zijerveld(c)2016-053161117

Vrijblijvend een gesprek met één van onze makelaars? Neem gerust contact op.

Al meer dan 100 klanten beoordeelde ons met gemiddeld een 9,0 via

You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.