Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Veilig en vertrouwd uw huis verhuren

verhuur

Veilig en vertrouwd uw huis verhuren

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en richten ons specifiek op de verhuur  van kamers, woningen en BOG, voor zowel kort als langdurige verhuurtermijnen. Door verschillende divisies en nauwe samenwerking met onze verkoopmakelaars kunnen wij ons in brede zin profileren op de woningmarkt.

Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk en zullen met onze kennis en enthousiasme er alles aan doen om een optimale relatie tussen verhuurder en huurder te creëren.  Met het oog op versoepeling  in de wetgeving adviseren wij u graag wanneer u legaal uw tijdelijke 2e woning wilt verhuren.  Tevens toetsen wij onze kandidaten alvorens wij de  potentiële huurkandidaat aan de verhuurder voorstellen.

Voordelen van een verhuurmakelaar

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw object zelf te verhuren, en ook alle bijkomende zaken zelf te regelen. Steeds meer verhuurders zijn echter van mening dat het verstandiger is een verhuurmakelaar in te schakelen. U profiteert dan van een breed netwerk, u vindt sneller een huurder, krijgt professioneel advies en u hoeft u niet druk te maken om zaken als huurcontracten.

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning neem dan contact met ons op.

_FCZ4459 Hofzicht Makelaars - foto Corine Zijerveld(c)2016-053161117

Vrijblijvend een gesprek met één van onze makelaars? Neem gerust contact op.

Al meer dan 100 klanten beoordeelde ons met gemiddeld een 9,0 via

You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.