Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Woningzoeker

Opzoek naar een woning?

"*" geeft vereiste velden aan

Wij helpen u natuurlijk graag naar de zoektocht van uw toekomstige woning! Met dit formulier creëren we een account waarmee u dagelijks een update ontvangt per e-mail van het nieuwe woningaanbod binnen uw gestelde eisen. De e-mail ontvangt u van ons, deze geeft een directe link naar MOVE, het online klantendossier voor de makelaardij. Geheel kostenloos!

Uw contactgegevens
Aanhef

Wellicht weet u precies hoe u droomhuis er uit ziet, daar zoeken we natuurlijk graag naar! Maar vergeet niet dat elke eis die u stelt bepaalt welke woningen u wel of niet te zien krijgt. Probeer de zoektermen daarom niet te veel vast te leggen, blijf de vraag stellen: ''Is dit echt een harde eis?''

Zoekt u bijvoorbeeld in alleen Hillegom? Of zijn de Zilk, Beinsdorp of Lisse ook een optie? Wilt u graag een tuin op het zuidwesten, of is het perfecte huis (met al uw andere wensen!) met een tuin op het noorden ook een optie?
Budget*
Ruimte
Wat voor type object zoekt u?
Vrijstaande, geschakelde, 2-onder-1-kap, tussen-, hoekwoning? Of juist een boven-, benedenwoning, een maisonnette, een galerijwoning, een portiekflat, een penthouse of een tussenverdieping?
Overige eisen
Denk hierbij aan een garage, berging, parkeerplaats, badkamer (en slaapkamer?) op de begane grond, nieuwbouw of juist bestaande bouw. Grote tuin of juist aan het (vaar)water?
Ligging tuin
Extra informatie / eisen

Mogen wij uw kansen op de huizenmarkt vergroten door u in contact te brengen met 't Financieel Spectrum voor een financiële check? Uiteraard vrijblijvend, u bent niet verplicht uw hypotheek hier te regelen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
_FCZ4459 Hofzicht Makelaars - foto Corine Zijerveld(c)2016-053161117

Vrijblijvend een gesprek met één van onze makelaars? Neem gerust contact op.

Al meer dan 100 klanten beoordeelde ons met gemiddeld een 9,0 via

You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.