Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

22 huur eengezinswoningen Park Harga – Fase 4 te Schiedam

Te huur; 22 eengezinswoningen te Schiedam, project Park Harga 4 met bouwnummers 163/164/165 en 169 t/m 187, vanaf medio april 2022.

Park Harga in Schiedam is centraal gelegen langs de groene Poldervaart, dichtbij alle (centrum) voorzieningen en is een nieuwe, duurzame woonwijk met woningen en appartementen. De wijk Park Harga is goed bereikbaar, gelegen in het groen, met speelruimte voor de kinderen, de sportclubs om de hoek en op fietsafstand van het gezellige centrum. Het zuidelijk deel van de wijk is inmiddels opgeleverd en de bouw van de eerste fasen in het nieuwe deel verloopt voorspoedig.

Het plan is geïnspireerd op de authentieke bouwstijl van de jaren 30. Dit komt tot uiting in een rijke gevelarchitectuur. Het aanbod is gevarieerd en sluit mooi aan bij de in aanbouw zijnde en al eerder opgeleverde woningen. De groene wijk Park Harga wordt een wijk voor iedereen: starters, gezinnen met kinderen én ouderen. De eengezinswoningen krijgen een royale achtertuin en zijn stuk voor stuk erg mooi gelegen.

Energieneutraal en comfortabel wonen

Alle woningen in Park Harga worden energieneutraal opgeleverd met een EPC-waarde van 0. Dat wil zeggen dat de woningen zichzelf kunnen voorzien van energie voor verwarmen, koelen en ventileren en het leveren van warm water. Uiteraard zijn de woningen gasloos en dus voorbereid op de toekomst. Dit betekent voor u: een lagere energierekening en meer wooncomfort. Met de vloerverwarming geniet u van een zeer aangenaam wooncomfort.

Huurprijs vanaf € 1.200,- Excl.

22 EENGEZINSWONINGEN  IN SCHIEDAM

Alle woningen hebben een ruime woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, zolderkamer en een diepe achtertuin. De woningen zijn energiezuinig en gasloos voorzien van zonnepanelen op het dak.

Andere kenmerken zijn:

 • Ruime eengezinswoningen
 • De keuken is voorzien van inductiekookplaat en afzuigkap
 • Woonoppervlakte vanaf ca. 129 m2.
 • Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
 • Energiezuinig en gasloos
 • Diepe achtertuin

De huurprijzen variëren vanaf EUR 1.200,– exclusief bijkomende kosten.

Deze huurwoningen zullen vanaf medio april 2022 beschikbaar zijn.

Wilt u in aanmerking komen voor het huren van een woning meldt u dan aan voor 1 april 2022 door een mail te sturen naar Hofzicht Makelaars te Hillegom, info@hofzichtmakelaars.nl.

Telefonisch contact is niet mogelijk, alleen schriftelijke aanvragen zullen in behandeling genomen worden.

Puntsgewijs:

 • Inkomenseis minimaal EUR 45.000,- bruto per jaar,
 • Borg bedraagt 2x maandelijks huurbedrag,
 • Volledig geïsoleerd en dus energiezuinig,
 • Keuken voorzien van inductieplaat en afzuigkap,
 • Badkamer afgewerkt met vloer en wandtegels, douche,
 • Huuringangsdatum vanaf medio mei 2022,
 • Huurtermijn: 2 jaar.

VOORBEELD WONING

AANMELDEN KAN  VIA INFO@HOFZICHTMAKELAARS.NL

Schiedam – Ireen Wuststraat 131

Toekomstige adressen zijn aan de Ireen Wüststraat, Inge de Bruijnstraat en de Olympiaweg te Schiedam.

Deze straten staan momenteel nog niet op de juiste manier aangegeven in Google, vandaar dat we niet de exacte locaties kunnen aanmerken.

 

Meer informatie over deze woningen:

MELD U AAN VOOR 1 MEI 2022

De vermelde teksten, impressies, maten en oppervlakten zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan deze indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen zijn voorbehouden. Deze informatie maakt geen deel onderdeel uit van eventuele contractstukken en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle wijzigingen in tekst en illustraties zijn voorbehouden aan TGH Ontwikkeling en Beleggingen bv.

You don't have permission to register
Plan een bezichtiging