Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

De Tuinen van Hornmeer - IN VERKOOP

22-06-2022
Aalsmeer
Woonoppervlakte 81 m2 tot 193 m2
Perceeloppervlakte 100 m2 tot 301 m2
Start bouw 09-10-2023
€ 403.000,- tot € 1.044.000,-
Beschikbaar
Object ID N100094
Beschrijving

De Tuinen van Hornmeer woningen & appartementen - IN VERKOOP

BOUW GESTART!
De omgevingsvergunning voor de bouw van de woningen is ONHERROEPELIJK;

Informeer naar de status van de beschikbare bouwnummers bij de makelaar!

De Tuinen van Hornmeer
Een wijk voor iedereen
Aan de Meervalstraat in Aalsmeer komt een groene en waterrijke woonwijk: De Tuinen van Hornmeer.

In totaal komen er 80 woningen waarvan 37 vrije sector woningen in een mooie mix van o.a. verandawoningen, parkwoningen, tuinwoningen, herenhuizen en vrijstaande villa’s. Daarnaast komen er sociale koopwoningen voor starters en levensloopbestendige appartementen. De 12 sociale koopwoningen zijn op 21 maart a.s in verkoop gegaan. De inschrijving voor deze woningen is gesloten! De appartementen gaan op een later moment in verkoop.

De woningen en appartementen zijn gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht van toepassing.

Dit wordt echt een bijzonder plekje, waar spelen, bewegen en ontmoeten centraal staan. Kinderen spelen hier lekker buiten, terwijl buren elkaar ontmoeten en gezellig een praatje maken.

In het hele plan is er veel aandacht voor groenbeleving en duurzaam wonen. Bij de inrichting van het plan is veel aandacht besteed aan het stimuleren van spelen, bewegen en ontmoeten in een groene omgeving. De Tuinen van Hornmeer krijgt meerdere pleintjes, tuinen en speelplekken..

Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor De Tuinen van Hornmeer.

Type woningen
VERANDAWONING
Bouwnummer 1 t/m 10
Er komen 10 prachtige verandawoningen, verdeeld over twee rijen van vijf woningen.

Kenmerkend voor deze verandawoningen is het wonen met beleving van het parklandschap. De verandawoningen zijn met de voorzijde gericht naar het park. Gecombineerd met de architectuur van de woningen in het groene park is de parklandschapssfeer hier duidelijk voelbaar.

De verandawoningen hebben een buitengewone breedtemaat van 7,2 meter en een zeer royaal woonoppervlak vanaf ca. 193 tot ca. 203 m².?De kavels variëren van ca. 175 tot ca. 230 m². Kiest u voor een hoek of tussenwoning?

De uiterste hoekwoningen (bouwnummers 1 en 10) krijgen een houten veranda en openslaande deuren aan de voorzijde. Hierdoor vervangen de grenzen tussen binnen en buiten. Rekening houdend met de bestaande bomen zijn er twee typen veranda’s en verspringingen in de gevel aangebracht, wat tegelijk zorgt voor een speels beeld.

Alle woningen daartussen (bouwnummers 2 t/m 9) krijgen een pergola en openslaande deuren aan de voorzijde. Door de pergola’s worden de seizoenen verlengd en ontstaat er een langzame overgang tussen privé en het openbaar gebied.

De achtertuin is bijna 9 meter diep en voorzien van een berging. Uw auto parkeert u gemakkelijk op eigen terrein achter de woning. Bouwnummer 2 en 10 beschikken zelfs over twee parkeerplaatsen.

Kenmerken
Verandawoning
Breedtemaat 7,2 meter
Woonoppervlakte vanaf ca. 193- 203 m2
Kaveloppervlakte vanaf ca. 175- 230 m2
Ruime achtertuin op het noordoosten
Veranda of pergola aan de voorzijde
Berging in achtertuin
Parkeren op eigen terrein
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomwoning te realiseren

PARKWONING
Bouwnummer 11 t/m 16, 31 t/m 37
Er komen 13 parkwoningen, verdeeld over drie woonblokken. Deze parkwoningen hebben een hebben een riante breedte van 6,0 meter en een woonoppervlak vanaf ca. 152 tot ca. 165 m2. De kaveloppervlakten variëren van ca. 131 m2 tot 155 m2.

Er zijn verschillende varianten. Kiest u voor een hoek- of tussenwoning? Of gaat u voor één van de bouwnummers (12, 15, 32 en 36) met een dakopbouw, die niet alleen statig oogt, maar ook extra vierkante meters toevoegt. Welke variant heeft uw voorkeur?

Kenmerken
Parkwoning
Breedtemaat 6 meter
Woonoppervlakte vanaf ca. 152- 164 m2
Kaveloppervlakte vanaf ca. 131- 155 m2
Ruime achtertuin op het noord- of zuidoosten
Berging in achtertuin
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomwoning te realiseren

HERENHUIS
Bouwnummer 17 t/m 22
Er komen zes statige herenhuizen aan de parkzone. U geniet van heel veel woonruimte, want deze herenhuizen hebben maar liefst 4 woonlagen. Het woonoppervlak is vanaf ca. 183 m². Heerlijk toch!?

De grote oppervlakten van de herenhuizen zorgen voor een unieke woonbeleving en ruime mogelijkheden door de volwaardige extra verdieping. Lekker samen tot rust komen na een actieve dag? Of juist even alleen de tijd nemen voor uw hobby of werk? Veel kamers nodig voor (oudere) kinderen? Zowel binnen als buiten heeft u alle ruimte.

De kaveloppervlakten variëren van ca. 100 tot ca. 217 m². Bouwnummer 17 heeft het grootste kaveloppervlak. Dit herenhuis is een echte eyecatcher door de groene gevelbeplanting op de zijgevel. Die niet alleen mooi oogt, maar ook nog eens bijdraagt aan de biodiversiteit.

De achtertuinen zijn ca. 7 meter diep en gelegen aan het zuidoosten. De achtertuin wordt voorzien van een 1,2 meter hoge haag, zodat u optimaal van uw privacy kan genieten. Daarnaast heeft u tevens ook nog een heerlijk balkon op de derde verdieping. Hier kunt u eindeloos genieten van prachtig uitzicht over het water en groen. Heerlijk toch?

De berging bevindt zich in het bergingscluster.

Kenmerken

4-laags herenhuis
Breedtemaat 5,4 meter
Woonoppervlakte vanaf ca. 183- 190 m2
Kaveloppervlakte vanaf ca. 100- 217 m2
Ruime achtertuin op het zuidoosten
Berging in bergingscluster
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomwoning te realiseren

TUINWONING
Bouwnummer 23 t/m 28
Er komen 6 sfeervolle tuinwoningen. In deze tuinwoning met een breedtemaat van 6,3 meter is het sfeervol wonen tussen water en groen.

De veranda (bouwnummer 23 en 28) of pergola (24 t/m 27) aan de achterkant van de woning gaat naadloos over in het gemeenschappelijk groen. Lekker uitkijken op uw kinderen die spelen in het groen.

Deze tuinwoningen staan in een rij van 6 woningen naast elkaar. De woningen hebben een woonoppervlak vanaf ca. 153 tot 161 m2.

De woningen hebben elk een heerlijke achtertuin van ca. 7 meter diep. De achtertuin is gelegen aan het zuidoosten en wordt voorzien van een 1,2 meter hoge haag, zodat u optimaal van uw privacy kan genieten.

De berging bevindt zich in het bergingscluster.

Kenmerken
Sfeervolle tuinwoning
Breedtemaat 6,3 meter
Woonoppervlakte vanaf ca. 153- 161 m2
Kaveloppervlakte vanaf ca. 110- 150 m2
Ruime achtertuin op het zuidoosten
Veranda of pergola aan de voorzijde
Berging in bergingscluster
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomwoning te realiseren

VRIJSTAANDE VILLA
Bouwnummer 29 & 30
Bent u op zoek naar een ruime vrijstaande villa? Dan is één van de unieke vrijstaande villa’s wellicht de juiste keuze. Deze vrijstaande villa’s liggen midden in de Tuinen van Hornmeer op zeer riante percelen.

In deze vrijstaande villa’s met een royale breedte van 6,6 meter is het luxueus wonen tussen water en groen. De villa’s hebben een riant woonoppervlak van ca. 193 m2 en een zeer riant kaveloppervlak van ca. 281 m2 (bouwnummer 29) en 301 m2 (bouwnummer 30).

Rondom de woning heeft u veel ruimte, waardoor u echt de luxe van vrijstaand wonen ervaart. Het perceel is zodanig ruim van opzet dat er voor de tuinliefhebbers voldoende ruimte is om zich volledig uit te kunnen leven. In de achtertuin bevindt zich ook de berging.

Uw auto parkeert u gemakkelijk op eigen terrein.

Kenmerken
Vrijstaande villa
Breedtemaat 6,6 meter
Woonoppervlakte van ca. 193 m2
Kaveloppervlakte vanaf ca. 281-301 m2
Ruime achtertuin op het zuidoost of zuidwest
Pergola aan de voorzijde
Inclusief berging in achtertuin
Parkeren op eigen terrein
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomwoning te realiseren

Wilt u op de hoogte blijven?
De projectwebsite is bedoeld om u een impressie te geven van De Tuinen van Hornmeer en u alvast een beetje ‘verliefd’ te laten worden op misschien wel uw nieuwe woonplek!

Aanmelden als belangstellende is mogelijk. Wij houden u dan op de hoogte van dit plan en informeren u zodra de verkoop van de woningen start. U kunt zich via de projectsite detuinenvanhornmeer.nl aanmelden.

Locatie
Aalsmeer, Aalsmeer Aalsmeer, Aalsmeer
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.