Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Stommeerhoff fase 2

01-10-2020
Aalsmeer
Woonoppervlakte 140 m2 tot 162 m2
Perceeloppervlakte 122 m2 tot 340 m2
€ 449.000,- tot € 559.000,-
Verkocht
Object ID N100070
Beschrijving

Start verkoop 15 oktober as. om 13.00 uur.
U kunt zich inschrijven op de website stommeerhoff.nl en de sluitdatum is zondag 25 oktober as. om 22.00 uur

Stommeerhoff - fase 2
Een variatie van 31 woningen in de vorm van hoeken poortwoningen, vierkappers en zevenkappers.

De woningen in project ‘Stommeerhoff’ maken onderdeel uit van Polderzoom.

In Polderzoom worden verschillende woonbuurten met een dorps karakter gerealiseerd. Op basis van het woningbouwprogramma van de gemeente Aalsmeer is voor Stommeerhoff een plan opgesteld dat woningen voorziet in verschillende segmenten. Het gaat om 31 woningen, vanaf 140m2 gbo incl. een uitbouw van 2.4 op de begane grond.

In Stommeerhoff woont u wellicht op één van de mooiste plekken van Aalsmeer. Polderzoom fase 1 is inmiddels afgerond en bewoond. Stommeerhoff is goed bereikbaar, gelegen in een groene omgeving met de dynamiek van de randstad op korte afstand. In Stommeerhoff is ruimte voor zowel jong als oud. In de nabijheid ligt een keur aan recreatiemogelijkheden; op 10 minuten fietsafstand de Westeinder Plassen, 15 minuten fietsen naar het Amsterdamse bos, maar ook op loopafstand het Seringenpark en de gezellige winkelstraat Ophelialaan. En niet te vergeten, op enkele autominuten afstand van luchthaven Schiphol.

De ontsluiting van Stommeerhoff vindt plaats via de nieuw aan te leggen Burgemeester Hoffscholteweg, die de N196 (Burgemeester Kasteleinweg) verbind met de Aalsmeerderweg richting Amstelveen en Amsterdam.

De Stommeerhoff wordt echt een plek met allure, waar u iedere dag een vakantiegevoel ervaart. De privé percelen zijn zeer riant. Maar ook het openbaar gebied met veel groen en water aan de randen draagt bij aan dat heerlijke gevoel.

Het sfeervolle karakter van de Stommeerhoff komt tot uiting in de rijke gevelarchitectuur, mooie entrees met luifels, karakteristieke kapvormen en detaillering in metselwerk en kozijnen. Veel aantrekkelijke details die het geheel een aantrekkelijk voorkomen geeft.

De ruime opzet met de wegen, trottoirs en groenstroken tezamen met de prachtige architectuur maken van de Stommeerhoff een luxe woonomgeving. Grote kavels, parkeren in groene parkeerkoffers uit het zicht of zelfs riant op eigen terrein en diepe tuinen. Een geweldig speelveld voor de kinderen of de buurtbbq. Alles is aanwezig in Stommeerhoff. Hier woont u heerlijk comfortabel en prettig.

Stommeerhoff is ideaal gelegen in een mooie groene dorpse omgeving maar met de dynamiek van o.a. Amsterdam en Haarlem heel dichtbij. Laat u zich verleiden en woont u straks op één van de
allermooiste plekjes van Aalsmeer.

Locatie
Aalsmeer, Aalsmeer Aalsmeer, Aalsmeer
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.