Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Stommeerhoff

13-06-2020
Aalsmeer
Woonoppervlakte 61 m2 tot 166 m2
Perceeloppervlakte 109 m2 tot 596 m2
€ 230.000,- tot € 570.000,-
Verkocht
Object ID N100063
Beschrijving

IN VERKOOP

Wonen in Stommeerhoff

In het plan Polderzoom fase 2 komt een bijzonder woongebied: STOMMEERHOFF.

In Stommeerhoff woont u wellicht op één van de mooiste plekken van Aalsmeer. Polderzoom fase 1 is inmiddels afgerond en bewoond. Binnenkort wordt gestart met Polderzoom fase 2, waarvan Stommeerhoff de eerste fase zal zijn met in totaal 48 woningen. Stommeerhoff is goed bereikbaar, gelegen in een groene omgeving met de dynamiek van de randstad op korte afstand. In Stommeerhoff is ruimte voor zowel jong als oud. In de nabijheid ligt een keur aan recreatiemogelijkheden; op 10 minuten fietsafstand de Westeinder Plassen, 15 minuten fietsen naar het Amsterdamse bos, maar ook op loopafstand het Seringenpark en de gezellige winkelstraat Ophelialaan. En niet te vergeten, op enkele autominuten afstand van luchthaven Schiphol.

De ontsluiting van Stommeerhoff vindt plaats via de nieuw aan te leggen Burgemeester Hoffscholteweg, die de N196 (Burgemeester Kasteleinweg) verbind met de Aalsmeerderweg richting Amstelveen en Amsterdam.

De Stommeerhoff wordt echt een plek met allure, waar u iedere dag een vakantiegevoel ervaart. De privé percelen zijn zeer riant. Maar ook het openbaar gebied met veel groen en water aan de randen draagt bij aan dat heerlijke gevoel. Stommeerhoff bestaat uit verschillende woningen van het type 2^1 kap, eengezinswoningen, variërend in grootte en uitstraling en een klein appartementengebouw met zogenaamde beneden- bovenwoningen.

Het sfeervolle karakter van de Stommeerhoff komt tot uiting in de rijke gevelarchitectuur, mooie entrees met luifels, karakteristieke kapvormen en detaillering in metselwerk en kozijnen. Veel aantrekkelijke details die het geheel een aantrekkelijk voorkomen geeft.

De ruime opzet met de wegen, trottoirs en groenstroken tezamen met de prachtige architectuur maken van de Stommeerhoff een luxe woonomgeving. Grote kavels, parkeren in groene parkeerkoffers uit het zicht of zelfs riant op eigen terrein en diepe tuinen. Een geweldig speelveld voor de kinderen of de buurtbbq. Alles is aanwezig in Stommeerhoff. Hier woont u heerlijk comfortabel en prettig.

Stommeerhoff is ideaal gelegen in een mooie groene dorpse omgeving maar met de dynamiek van o.a. Amsterdam en Haarlem heel dichtbij. Laat u zich verleiden en woont u straks op één van de
allermooiste plekjes van Aalsmeer.

Locatie
Aalsmeer, Aalsmeer Aalsmeer, Aalsmeer
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.