Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

De Alkmaarse School - IN VERKOOP

13-12-2021
Alkmaar
Woonoppervlakte 141 m2 tot 153 m2
Perceeloppervlakte 82 m2 tot 104 m2
€ 564.500,- tot € 632.500,-
Verkocht
Object ID N100087
Beschrijving

IN VERKOOP! alle informatie is beschikbaar, waaronder de prijslijst en brochure en kunt u zich via de website nieuwbouw-dealkmaarseschool.nl aanmelden en uw voorkeuren voor de bouwnummers doorgeven. De inschrijving sluit op maandag 24 januari om 12.00 uur.

De Alkmaarse School
12 stijlvolle woningen aan het stadspark Oosterhout
Verkoopprijzen vanaf € 564.500,- v.o.n.

Het nieuwbouwplan De Alkmaarse School wordt gerealiseerd op de plek van de voormalige Matthiasschool aan de Coornhertkade in de wijk Overdie in Alkmaar. Op deze bijzondere plek komen 12 stijlvolle eengezinswoningen.

De Alkmaarse School ligt op een steenworp afstand van het historische centrum en is prachtig gelegen naast een uniek stadspark, Park Oosterhout. Een ideale combinatie van bijzondere architectuur, een perfecte ligging en stedelijke dynamiek.

Verbinding met het park
Een belangrijk element bij de ontwikkeling van het nieuwbouwplan is het creëren van een verbinding met het Park Oosterhout. Dit komt tot uiting in de groene en ruimtelijke kwaliteit van De Alkmaarse School. De twee woonblokken zijn ruim uit elkaar geplaatst om zo een prachtige doorkijk naar Park Oosterhout te realiseren. Verder zijn de achtertuinen direct gelegen aan het park. U wandelt zo vanuit uw achtertuin het park in voor een wandeling.

Interesse in een woning
Naar verwachting start de verkoop in januari 2022. Heeft u interesse in een woning, laat dan uw gegevens achter via de website nieuwbouw-dealkmaarseschool.nl. Wij houden u dan op de hoogte van dit plan en informeren u zodra de verkoop van de woningen start.

Locatie
Alkmaar, Alkmaar Alkmaar, Alkmaar
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.