Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Vlietkade - BINNENKORT IN VERKOOP

12-03-2024
Bodegraven
Woonoppervlakte m2 tot m2
Perceeloppervlakte m2 tot m2
tot
Beschikbaar
Object ID N100109
Beschrijving

Vlietkade | Bodegraven - BINNENKORT IN VERKOOP

Wilt u op de hoogte blijven?
U ziet op de website vlietkade-bodegraven.nl alvast de eerste impressies van het plan. Bent u geïnteresseerd in het nieuwbouwplan en wilt u op de hoogte blijven? U kunt zich aanmelden via het contactformulier op vlietkade-bodegraven.nl, dan houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen en informeren u wanneer de verkoop van de woningen start.

Aan de Overtocht 64 op het voormalige Versluys-terrein in Bodegraven wordt een nieuwbouwplan ontwikkeld door Thunnissen.
Graag informeren wij u over deze plannen.

Een mooie mix van woningen
Het plan schetst woningen van verschillende aard. Er komen 17 sociale (huur) appartementen en 50 koopwoningen in verschillende prijsklassen. De koopwoningen zijn 4 comfortwoningen bedoeld voor senioren die vooral op de begane grond willen wonen, 8 wat duurdere appartementen, 9 beter betaalbare rijtjeshuizen en 29 woningen met een eigen tuin, variërend in prijsklasse. Er komen 123 parkeerplaatsen. Dat is inclusief 18 extra parkeerplaatsen om de parkeerdruk in de omgeving te verminderen.

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling is om woningen te realiseren met een zorgvuldige aansluiting op de omgeving. De woningen krijgen een eigentijds ontwerp, zijn energiezuinig en volledig aardgasloos. Het stedenbouwkundig plan is opgesteld in samenwerking met IMOSS uit Amersfoort en het architectonisch ontwerp is van Bureau 070 uit Den Haag.

Planning
Het plan wordt in samenspraak met buurtbewoners en betrokkenen verder uitgewerkt en dan komt het bestemmingsplan voor alle inwoners ter inzage. Naar verwachting starten we in het voorjaar van 2024 met de verkoop van de woningen. Vervolgens starten we dan in het tweede kwartaal van 2024 met de eerste werkzaamheden op de locatie.

Locatie
Bodegraven, Bodegraven Bodegraven, Bodegraven
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.