Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Biezenlanden

30-09-2020
Boskoop
Woonoppervlakte m2 tot m2
Perceeloppervlakte 406 m2 tot 987 m2
€ 239.000,- tot € 489.000,-
Beschikbaar
Object ID N100071
Beschrijving

In verkoop

Profiteer nu nog van € 15.000 euro korting!! Neem contact op voor meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden.

BIEZENLANDEN | 23 VRIJE KAVELS
ALS U KIEST VOOR BIEZENLANDEN, DAN KIEST U VOOR RUIMTE EN VRIJHEID.
RUIMTE OM TE LEVEN EN WONEN, VRIJHEID OM TE BEPALEN HOE UW HUIS ERUIT GAAT ZIEN.
Zie de website biezenlanden-boskoop.nl

In het hart van Boskoop, aan de Biezen, vindt u een aanbod aan royale kavels, met afmetingen van ca. 406 m2 tot 987 m2. Op deze prachtige kavels, op een unieke locatie, kunt u uw energiezuinige droomhuis (laten) bouwen.

RUIMTE EN VRIJHEID

Biezenlanden wordt een bijzondere woonwijk, omringd door groen en water. Het bijzondere aan Biezenlanden is dat het helemaal bestemd is voor zelfbouw van vrijstaande huizen. Als u kiest voor Biezenlanden, dan kiest u voor ruimte en vrijheid. Ruimte om te leven en wonen, vrijheid om te bepalen hoe uw huis eruit gaat zien.

Om de beoogde kwaliteit van huizen op Biezenlanden te waarborgen, gelden er een aantal stedenbouwkundige eisen en regels ten aanzien van de beeldkwaliteit. U ziet op deze website een impressie - ter inspiratie - zodat u zich alvast een beeld kunt vormen.

Deze website is bedoeld om u alvast een indruk te geven van de mogelijkheden en u alvast een beetje ‘verliefd’ te laten worden op misschien wel uw nieuwe woonplek.

Locatie
Boskoop, Boskoop Boskoop, Boskoop
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.