Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

De Groenling

13-06-2020
Heerhugowaard
Woonoppervlakte 116 m2 tot 200 m2
Perceeloppervlakte 118 m2 tot 690 m2
€ 239.000,- tot € 570.000,-
Verkocht
Object ID N100057
Beschrijving

DE GROENLING
45 EENGEZINSWONINGEN | 42 KOOPWONINGEN

VERKOOP GESTART, ER ZIJN NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR. INFORMEER NU.

De ontwikkeling van de nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard gaat verder! Er komt een nieuwe woonwijk De Groenling. Deze nieuwe woonwijk ligt ten zuiden van de Van Veenweg en het gebied Nachtegaalstraat.

De Groenling telt 45 woningen, waarvan 42 koopwoningen, in een stijlvolle Noord-Hollandse architectuurstijl. Er komt een gevarieerd woningaanbod: van starters- en eengezinswoningen tot luxe 2 kappers en een riante vrijstaande villa.

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Door de variantie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld.

Vanuit De Groenling kunt u genieten van de weidse uitzichten over de Noord-Hollandse polder. U wandelt vanuit huis of fietst zo het polderlandschap in. Rust en ruimte én alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen binnen handbereik.

DE DRAAI ZUID
In De Draai Zuid komen in totaal ruim 1.000 woningen (waaronder appartementen), maar ook een Vomar supermarkt, enkele winkeltjes, een tweede basisschool en een complex voor cliënten van Esdégé Reigersdaal.

NIEUWBOUWLOCATIE DE DRAAI
In nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard worden de komende jaren ongeveer 2.700 woningen en bijbehorende voorzieningen gerealiseerd. Doelstelling is het creëren van een duurzame wijk met woningen in diverse soorten, maten en prijsklassen, voor zowel gezinnen als alleenstaanden, voor mensen met en zonder beperking.

De Draai ligt aan de oostkant van Heerhugowaard. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouw wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de polder. Lees meer over De Draai op www.heerhugowaarddedraai.nl

Locatie
Heerhugowaard, Heerhugowaard Heerhugowaard, Heerhugowaard
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.