Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

De Plukhoeve - Binnenkort in verkoop!

05-10-2020
Heerhugowaard
Woonoppervlakte m2 tot m2
Perceeloppervlakte m2 tot m2
tot
Prospect
Object ID N100073
Beschrijving

Smaakvol wonen in de Plukhoeve.

De Plukhoeve is een uniek nieuwbouwplan in De Draai in Heerhugowaard. In de Plukhoeve komen 21 woningen in een gevarieerd woningaanbod; van twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en geschakelde woningen.

De woningen zijn eigentijds en stijlvol ontworpen, geïnspireerd op het dorpse karakter van De Draai. Er komen woningen in verschillende smaken; elke woning is net even anders. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen.

Ruimte om te leven, ruimte om te groeien.
Heerhugowaard heeft alles wat het leven aangenaam maakt: alle voorzieningen, gezellige pleintjes, kleine en grote winkels en (sport-)verenigingen. Maar ook volop groen, rust en recreatie. Hier heb je ruimte om je heen.

En genoeg ruimte in en om het huis. In de Plukhoeve is alle ruimte om op te groeien, te groeien in uw woon-& werk carrière, uw sociale leven, maar ook de groei van een eigen plukboom bij uw nieuwe woning.

Welkom in de Plukhoeve, waar smaakvol wonen en royaal leven elkaar ontmoeten.
De website deplukhoeve.nl is bedoeld om u een impressie te geven van De Plukhoeve en u alvast een beetje ‘verliefd’ te laten worden op misschien wel uw nieuwe woonplek!

Aanmelden als belangstellende is mogelijk via deplukhoeve.nl. Wij houden u dan op de hoogte van dit plan en informeren u zodra de verkoop van de woningen start.

ARCHITECTUUR
De Plukhoeve bestaat uit 21 woningen in verschillende woningtypologieën die elk op hun eigen manier met elkaar een relatie aangaan. Elke woning heeft een eigen identiteit door een variatie in massa en materialen, maar alsnog passen de woningen in één geheel. In de Plukhoeve vindt u een gevarieerd woningaanbod van twee onder een kapwoningen, vrijstaande woningen en geschakelde woningen.

Dorps karakter
Aandacht voor de inrichting en samenhang staat centraal door het vele groen. In De Plukhoeve wordt het ‘dorpse’ karakter van De Draai benadrukt. Dit ziet u doordat de aandacht uitgaat naar vorm, verhouding en opbouw van de verschillende volumes per kavel. Opvallend zijn de grote dakvlakken welk zichtbaar zijn. Ook is er tussen de uitbouw, het bijgebouw en het hoofdvolume duidelijk onderscheid te vinden waarbij de schuine daken mooi aansluiten bij het schuine dak van het hoofdvolume.

Locatie
Heerhugowaard, Heerhugowaard Heerhugowaard, Heerhugowaard
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging