Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

De Plukhoeve fase 2 - IN VERKOOP

20-10-2021
Heerhugowaard
Woonoppervlakte 177 m2 tot 192 m2
Perceeloppervlakte 424 m2 tot 679 m2
tot
Verkocht
Object ID N100084
Beschrijving

De reguliere inschrijving is helaas gesloten. U kunt zich uiteraard wel nog aanmelden voor de reservelijst!

De prijzen beginnen bij € 627.500 v.o.n.

Smaakvol wonen in de Plukhoeve.
De Plukhoeve blijft groeien.
Na het succes van fase 1 blijft De Plukhoeve groeien. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen voor een vervolgfase.

Schrijf u in op de website deplukhoeve.nl zodat u op de hoogte wordt gehouden.

De Plukhoeve is een uniek nieuwbouwplan in De Draai in Heerhugowaard. Fase 2 is gesitueerd aan de Libellestraat in De Draai, Heerhugowaard. Het nieuwbouwplan wordt gerealiseerd ten oosten van het momenteel in aanbouw zijnde fase 1. Het woningaanbod in fase 2 bestaat uitsluitend uit riante vrijstaande villa’s in verschillende uitvoeringen en smaken.

Er komen in totaal 6 riante vrijstaande villa’s. De villa’s hebben een breedte van 6 meter en een woonoppervlak van ca. 174 tot ca. 188 m2. Alle villa’s zijn gelegen op riante percelen waarvan een aantal zijn gelegen aan het water. Rondom de villa’s is veel ruimte, waardoor u echt de luxe van vrijstaand wonen ervaart. De villa’s hebben een berging of garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

De woningen zijn eigentijds en stijlvol ontworpen, geïnspireerd op het dorpse karakter van De Draai. Er komen woningen in verschillende smaken; elke woning is net even anders. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen.

In De Plukhoeve staat smaakvol wonen en royaal leven centraal. Het plan is ruim van opzet, met veel groen én volop aandacht voor comfort, duurzaamheid en energiebesparing.

Ruimte om te leven, ruimte om te groeien.
Heerhugowaard heeft alles wat het leven aangenaam maakt: alle voorzieningen, gezellige pleintjes, kleine en grote winkels en (sport-)verenigingen. Maar ook volop groen, rust en recreatie. Hier heb je ruimte om je heen.

En genoeg ruimte in en om het huis. In de Plukhoeve is alle ruimte om op te groeien, te groeien in uw woon-& werk carrière en uw sociale leven.

Welkom in de Plukhoeve, waar smaakvol wonen en royaal leven elkaar ontmoeten.
Deze website is bedoeld om u een impressie te geven van De Plukhoeve en u alvast een beetje ‘verliefd’ te laten worden op misschien wel uw nieuwe woonplek!

Aanmelden als belangstellende is mogelijk. Wij houden u dan op de hoogte van dit plan en informeren u zodra de verkoop van de woningen start. Zie hiervoor de website deplukhoeve.nl

DUURZAAM WONEN
Klaar voor de toekomst.
De woningen in de Plukhoeve zijn ontworpen en gebouwd met optimale aandacht voor comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. De woningen wordt dan ook vakkundig en volgens de nieuwste normen geïsoleerd tegen warmte, kou en geluid. Alle ramen zijn voorzien van triple glas. Een modern ventilatiesysteem verzekert u van voldoende frisse lucht en een gezond binnenklimaat.

De woningen worden aardgasvrij gebouwd, dus als u nu een woning koopt in de Plukhoeve, dan bent u goed voorbereid op de toekomst. De woningen worden aangesloten op het warmtenet van HVC voor (duurzame) verwarming en water. Daarnaast zorgen de uitstekende isolatie, triple glas en de zonnepanelen op de woningen voor een lagere energierekening. En wat een luxe, de vloerverwarming in de hele woning: geen last van ontsierende radiatoren.

BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw)

De woningen in de Plukhoeve worden conform BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) opgeleverd en lopen hiermee voor op de nieuwe richtlijnen vanaf 1 januari 2021.

Extra lenen dankzij energiezuinige woning

Bovendien wordt de duurzaamheid van woningen door meerdere banken beloond. Als u een deel van de hypotheek besteedt aan energiebesparende maatregelen kun je nog meer lenen dan normaal. In dat geval mag u tot 106% van de koopsom lenen in plaats van 100%. Dit kan u duizenden euro’s voordeel opleveren! Het resultaat is dus een betaalbare, comfortabele woning met een minimale belasting van het milieu.

De wereld wordt groener in de Plukhoeve.
Klimaatadaptief

We gaan voor minder wateroverlast, hittestress en meer biodiversiteit. Naast de inrichting van de openbare ruimte voorzien wij de platte garagedaken (waar van toepassing) van waterbergende sedum. Hierdoor wordt het hemelwater vertraagd afgevoerd. Dit is ook wel de basis van duurzaam waterbeleid: vasthouden-bergen-afvoeren. Tevens wordt het hemelwater waar mogelijk afgevoerd naar oppervlaktewater. Naast een waterbergende werking heeft een groendak een beschermende factor, wat een langere levensduur van de dakbedekking als gevolg heeft. Ook zorgt een sedumdak voor een betere (geluids)isolatie.

Afval is grondstof

Tijdens de realisatie van de Plukhoeve, is duurzaamheid en kostenbesparing het doel. Dit bereiken we door het optimaal scheiden en inzamelen van het bouwafval. Alle voorkomende afvalsoorten van de bouwplaats worden ingezameld en worden verwerkt door onze partner. De afvalsoorten worden vervolgens gerecycled. We hebben diverse tools om de afvalstromen beter te monitoren en te sturen. Door dit systeem ligt het sorteerresultaat 50% hoger dan met handmatig sortering.

Ook na de realisatie staat het scheiden van afval centraal. Vele materialen kunnen voor een groot gedeelte hergebruikt worden, wat zorgt voor een besparing van nieuwe grondstoffen en energie. In de Plukhoeve wordt dit gestimuleerd door het toevoegen van gescheiden huisafvallocaties vlakbij de woning. Naast alle milieuvoordelen, geeft het de buurt een gezamenlijk doel; een schonere toekomst.

Gezondheid & inclusiviteit

In de Plukhoeve wordt op elke belangrijke zichtlocatie, per kavel een plukboom gerealiseerd. De plukboom stimuleert vergroening, verduurzaming evenals de buurtcohesie en-participatie.

Individueel uitbreiden of verduurzamen

U heeft ook de gelegenheid om de woning op verschillende manieren uit te breiden en hebben de mogelijkheid om er een toekomstbestendige woning van te maken. Daarnaast kunt u de woning nog verder verduurzamen.

ARCHITECTUUR
De Plukhoeve fase 2 bestaat uit 6 vrijstaande villa's die elk op hun eigen manier met elkaar een relatie aangaan. Elke woning heeft een eigen identiteit door een variatie in massa en materialen, maar alsnog passen de woningen in één geheel.

Dorps karakter
Aandacht voor de inrichting en samenhang staat centraal door het vele groen. In De Plukhoeve wordt het ‘dorpse’ karakter van De Draai benadrukt. Dit ziet u doordat de aandacht uitgaat naar vorm, verhouding en opbouw van de verschillende volumes per kavel. Opvallend zijn de grote dakvlakken welk zichtbaar zijn. Ook is er tussen de uitbouw, het bijgebouw en het hoofdvolume duidelijk onderscheid te vinden waarbij de schuine daken mooi aansluiten bij het schuine dak van het hoofdvolume.

De villa's

DE KERSEN
Vrijstaande villa aan het water
Bouwnummer 38
Wonen in een vrijstaande villa heeft veel voordelen. Meer privacy, meer leefruimte en ook rondom het huis veel ruimte. Deze villa is gelegen op het grootste kavel. De kavel is maar liefst ca. 679 m2 (!). Nog meer ruimte wordt gecreëerd door de brede dakkapel aan de achterzijde.

Via de zijentree betreedt u deze zeer ruime villa met een royale breedte van 6 meter en een woonoppervlak van ca. 177 m2. De villa heeft een riante tuin om de woning heen. De zijtuin is ruim 17 meter diep en gelegen op het westen. Dat wordt genieten! De tuin heeft bescheiden mee-ontworpen lage hagen aan de voorzijde, zodat er een goede scheiding is tussen openbaar en privé.

Uw auto parkeert u op de oprit. U heeft namelijk twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kenmerken
Ruime vrijstaande villa aan het water
Woonoppervlak van ca. 177 m2
Breedtemaat 6 meter
Kaveloppervlak van ca. 679 m2
Tuinligging op het noordoost
Een dakkapel
Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

DE KERSEN+
Vrijstaande villa met garage
Bouwnummer 39 t/m 43
Deze vrijstaande villa heeft het allemaal. Welke van de vijf u ook kiest, allen bieden ze de vele voordelen van vrijstaand wonen.

Via de zijentree betreedt u deze zeer riante villa met een royale breedte van 6 meter en een woonoppervlak van ca. 177 m2 of maar liefst 192 m2. U heeft hier alle ruimte om heerlijk te leven.

Rondom de villa heeft u ook veel ruimte, waardoor u echt de luxe van vrijstaand wonen ervaart. De woning heeft een riante tuin om de woning heen. De bouwnummers 40 t/m 42 zijn gelegen aan het water.

De villa’s beschikken over een garage met een sedum- of een zadeldak. Door het zadeldak heeft u een extra slaapkamer. Nog meer ruimte wordt gecreëerd door de brede dakkapel aan de achterzijde. Voor de garage heeft u twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bouwnummer 39
Kenmerken
Ruime vrijstaande villa met garage
Woonoppervlak van ca. 177 m2
Breedtemaat 6 meter
Kaveloppervlak van ca. 424 m2
Tuinligging op het noordwest
Garage met sedumdak
Een dakkapel
Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren
Bouwnummer 40 t/m 43
Kenmerken
Ruime vrijstaande villa met garage
Bouwnummers 40 t/m 42 liggen aan het water
Woonoppervlak van ca. 192 m2
Breedtemaat 6 meter
Kaveloppervlak vanaf ca. 462 tot ca. 657 m2
Tuinligging op het noordoost of zuidoost
Garage met zadeldak
Een dakkapel
Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

Locatie
Heerhugowaard, Heerhugowaard Heerhugowaard, Heerhugowaard
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.