Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

De Plukhoeve

05-10-2020
Heerhugowaard
Woonoppervlakte 147 m2 tot 188 m2
Perceeloppervlakte 165 m2 tot 545 m2
€ 372.500,- tot € 589.000,-
Verkocht
Object ID N100073
Beschrijving

DE VERKOOP IS GESTART! INFORMEER NAAR DE ACTUELE STATUS!

SMAAKVOL WONEN IN DE PLUKHOEVE
De Plukhoeve is een uniek nieuwbouwplan in De Draai in Heerhugowaard. In de Plukhoeve komen 21 woningen in een gevarieerd woningaanbod; van twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en geschakelde woningen. De woningen zijn eigentijds en stijlvol ontworpen, geïnspireerd op het dorpse karakter van De Draai. Er komen woningen in verschillende smaken; elke woning is net even anders. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen.

RUIMTE OM TE LEVEN, RUIMTE OM TE GROEIEN.
Heerhugowaard heeft alles wat het leven aangenaam maakt: alle voorzieningen, gezellige pleintjes, kleine en grote winkels en (sport-)verenigingen. Maar ook volop groen, rust en recreatie. Hier heb je ruimte om je heen. En genoeg ruimte in en om het huis. In de Plukhoeve is alle ruimte om op te groeien, te groeien in uw woon-& werk carrière, uw sociale leven, maar ook de groei van een eigen plukboom bij uw nieuwe woning.

Aanmelden als belangstellende is mogelijk via deplukhoeve.nl. De verkoop start op 13 november aanstaande.

ARCHITECTUUR
De Plukhoeve bestaat uit 21 woningen in verschillende woningtypologieën die elk op hun eigen manier met elkaar een relatie aangaan. Elke woning heeft een eigen identiteit door een variatie in massa en materialen, maar alsnog passen de woningen in één geheel. In de Plukhoeve vindt u een gevarieerd woningaanbod van twee onder een kapwoningen, vrijstaande woningen en geschakelde woningen.

DORPS KARAKTER
Aandacht voor de inrichting en samenhang staat centraal door het vele groen. In De Plukhoeve wordt het ‘dorpse’ karakter van De Draai benadrukt. Dit ziet u doordat de aandacht uitgaat naar vorm, verhouding en opbouw van de verschillende volumes per kavel. Opvallend zijn de grote dakvlakken welk zichtbaar zijn. Ook is er tussen de uitbouw, het bijgebouw en het hoofdvolume duidelijk onderscheid te vinden waarbij de schuine daken mooi aansluiten bij het schuine dak van het hoofdvolume.

Het nieuwbouwplan is rustig gelegen, maar alle belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. In de wijk zelf komen een basisschool, een sporthal en een gezondheidscentrum.

ALLES DICHTBIJ
Via de N242 en N507 zijn omliggende steden zoals Hoorn (A7), Alkmaar (A9) en Schagen goed bereikbaar alsmede de omliggende dorpen. Via de Oosttangent (bus) kun je alle kanten op. Op fietsafstand van de wijk vindt u supermarkten, het zwembad, diverse speel- en recreatiemogelijkheden en scholen. Binnen enkele autominuten bent u in het winkelcentrum Middenwaard. Met een prachtige mix van meer dan 150 winkels en voldoende horecagelegenheden vindt u hier alles wat u nodig heeft. Elke maandag kunt u hier terecht op de gezellige weekmarkt. Bij het winkelcentrum Middenwaard vindt u het Coolplein met verschillende horecagelegenheden, Theater Cool, bowling en een casino. Een keer iets anders? Met de auto bent u zo in het historische centrum van Alkmaar.

HET OOSTERPARK
Gaat u liever erop uit in de natuur? De woonwijk is gelegen nabij het Oosterpark. Het Oosterpark wordt een langgerekt park door het gehele gebied. Het Oosterpark biedt mogelijkheden om te wandelen, fietsen en skaten, er zijn speelplekken en er komt een trapveldje. Kortom: voor alle bewoners in De Draai is het Oosterpark het groene hart van de wijk.

VOLOP RECREATIE VOOR JONG & OUD
Er zijn er nog tal van mogelijkheden op het gebied van recreatie in Heerhugowaard. Houd u van actie? Of gaat u er graag een dagje op uit op de fiets? Geniet u van zon en water aan het strand? Heerhugowaard heeft prachtige recreatiegebieden met veel mogelijkheden, voor elk wat wils. Bij Skeef kunt u terecht voor gezonde actie, zowel op het water als op het land. Een relaxte plek voor jong en oud, sportief of niet. Of u nu rustig wilt genieten van een latte macchiato op het terras, wilt knallen op het water met een wakeboard of een waterski, het kan allemaal bij Skeef. Het Park van Luna ligt rondom de Heerhugowaardse wijk van de Stad van de Zon. Een prachtig gebied met bos, weides, strand en vooral veel water. Het gebied is 180 ha en u kunt er zwemmen, wandelen, fietsen, mountainbiken, skeeleren en varen.

SPELEN, ONTDEKKEN EN BELEVEN
Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het speelbos Waarderhout van Staatsbosbeheer. Zoeven met de kabelbaan, hutten bouwen of verstoppertje spelen in het struikgewas. Genoeg te spelen, ontdekken en beleven in dit speelbos. Ook biedt de speeltuin in het recreatiepark Rosarium met meer dan 20 speeltoestellen waarop kinderen van alle leeftijden zich uren kunnen vermaken en biedt ouders een heerlijk terras om even bij te kletsen en te genieten van een lekker drankje.

Locatie
Heerhugowaard, Heerhugowaard Heerhugowaard, Heerhugowaard
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.