Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Korenbloemstraat - BINNENKORT IN VERKOOP

13-03-2024
Heerhugowaard
Woonoppervlakte m2 tot m2
Perceeloppervlakte m2 tot m2
tot
Beschikbaar
Object ID N100108
Beschrijving

Korenbloemstraat - BINNENKORT IN VERKOOP

Wilt u op de hoogte blijven?
U ziet op de website korenbloemstraat.nl alvast de eerste impressies van het plan. Bent u geïnteresseerd in het nieuwbouwplan en wilt u op de hoogte blijven? U kunt zich aanmelden via het contactformulier op korenbloemstraat.nl, dan houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen en informeren u wanneer de verkoop van de woningen start.

De Draai in Heerhugowaard
Binnen de nieuwbouwlocatie De Draai in Heerhugowaard komt een nieuwe woonwijk: De Korenbloemstraat.

De Korenbloemstraat bestaat uit de nieuwbouw van 38 eengezinswoningen, waarvan 32 koopwoningen, in een stijlvolle Noord-Hollandse architectuurstijl. Goed bereikbaar, gelegen aan het Oosterpark en alle voorzieningen van Heerhugowaard binnen handbereik.

Wonen in landelijke sfeer op een geliefde plek.
De wijk is gelegen aan de aantrekkelijke groene zone het Oosterpark en biedt een gevarieerd woningaanbod: ruime eengezinswoningen, luxe 2 kappers en levensloopbestendige woningen. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Door de variatie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld.

Vanuit de nieuwe woonwijk kunt u genieten van de weidse uitzichten over de Noord-Hollandse polder. U wandelt vanuit huis of fietst zo het polderlandschap in.

In De Korenbloemstraat woont u in een landelijke en dorpse omgeving, maar met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Daar wilt u natuurlijk wonen!

Locatie
Heerhugowaard, Heerhugowaard Heerhugowaard, Heerhugowaard
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.