Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Heren van Acht

30-09-2020
Hillegom
Woonoppervlakte 127 m2 tot 132 m2
Perceeloppervlakte 125 m2 tot 220 m2
€ 415.000,- tot € 455.000,-
Verkocht
Object ID N100067
Beschrijving

Heren van Acht, Hillegom

Verkoop start 8 oktober as. 12.00 uur. Inschrijven is mogelijk tot 22 oktober as. 17.00 uur.

8 woningen onder andere inclusief uitbouw van 1.2 m en openslaande deuren! Zie herenvanacht.nl

LUXE, ROYAAL & EIGENTIJDS WONEN
Heren van acht is nu in verkoop! Wil jij modern, energiezuinig, compleet en stijlvol wonen? En ben je daarnaast op zoek naar gezelligheid en een dorpse sfeer? Aan de zuidkant van Hillegom, net achter de Sixlaan, worden aan de Michiel de Ruijterstraat acht woningen gebouwd. De woningen worden gebouwd onder moderne architectuur, hebben volop ruimte en een hoogwaardige en complete afwerking. Houd je van ruim, luxe en compleet, dan zit jouw woning hier zeker tussen.

Zeer compleet
De woningen worden zeer compleet opgeleverd. Wat denk je van zonnepanelen en een uitbouw van 1,20 meter op de begane grond mét dubbele openslaande deuren en lange ramen vanaf de vloer? Verder krijg je standaard stijlvolle tegels, luxe sanitair van Villeroy & Boch, een luxe complete keuken met inbouwapparatuur én vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Allemaal inclusief! Dat klinkt toch goed?

Verrassende variatie in woningen
De details in de woningen geven het blok een gevarieerd aanzicht. Acht woningen met verrassende gevels, gedetailleerde entrees en verticaal metselwerk; de klasse straalt er vanaf. Twee woningen zijn voorzien van een dwarskap, waardoor je extra ruimte krijgt op de tweede verdieping. Wil jij de volgende stap naar één van deze royale woningen maken? Schrijf je in!

Situatie
De woningen worden gebouwd op ruime kavels van zo’n 125 tot 220 vierkante meter. De achtertuinen liggen op het zuidoosten, waardoor je altijd kunt genieten van lekker veel zon. De ruime woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en door de dubbele openslaande deuren stap je zo de tuin in. In die tuin is het direct genieten, want alle kavels worden aan de achterkant voorzien van een hekwerk met hedera. Om jouw spullen netjes op te kunnen bergen, plaatsen we in iedere achtertuin een houten berging met een mos-sedum dak.

Alle voorzieningen dichtbij
Een woning in Heren van acht biedt je alle mogelijkheden. Gelegen tussen Leiden, Haarlem en Amsterdam is Hillegom perfect te bereiken. Met de auto, fiets, de trein – het treinstation ligt op loopafstand – en zelfs met de boot vanuit de Ringvaart. In Hillegom zijn de mogelijkheden groot. Want wat te denken van het Burgemeester van Nispenpark op loopafstand en het strand en de duinen op slechts een paar kilometer? Er is verder een ruime keuze uit scholen, er zijn vele sportverenigingen en de variatie in winkels is groot. Voor jouw ontspanning zijn er daarnaast verschillende cafés, hotels en restaurants.

Klaar voor de toekomst
In de woningen worden duurzame snufjes toegepast die het wonen comfortabel maken en waardoor de woningen energiebesparend zijn. Dat betekent lekker lage energielasten. Je woont dus voordelig en bent helemaal klaar voor de toekomst. De woningen worden verwarmd met een luchtwaterwarmtepomp.

Uitbouw begane grond
De woningen worden standaard 1,20 meter uitgebouwd én worden voorzien van dubbele openslaande tuindeuren. Normaal gesproken zijn dit opties, maar hier is het dus al gewoon inbegrepen! De totale diepte van de begane grond is maar liefst 10,20 meter (inwendig)! Mocht je nog meer ruimte willen, dan is er zelfs de mogelijkheid om de begane grond uit te breiden met nog eens 1,20 meter. De woningen hebben een GBO vanaf ca. 127 m2.

Zeer complete woningen
De woningen worden zeer compleet opgeleverd met een luxe keuken met inbouwapparatuur. De badkamer en de toilet worden voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. De wanden en de vloeren zijn al betegeld met fraaie tegels. Natuurlijk mag je zelf de kleur, stijl en afwerking bepalen in de geselecteerde showroom. Je hebt hier volop keuze om bijvoorbeeld de badkamer uit te breiden met een bad en je kunt kiezen uit een groot assortiment sanitair en tegels.

Volop ruimte
Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer. Er zijn volop mogelijkheden voor een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. Aan de voorzijde van de hoekwoningen vind je standaard een heerlijk ruime dakkapel. De bouwnummers 3 en 6 zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime dakopbouw.

Hoog wooncomfort
Door een goed gereguleerd binnenklimaat is het wooncomfort hoog. Met de standaard aanwezige vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en de eerste verdieping heb je nooit meer last van koude voeten. Heerlijk toch?

Zie de website herenvanacht.nl voor meer informatie!

Locatie
Hillegom, Hillegom Hillegom, Hillegom
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.