Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Hof.24 IN VERKOOP

09-03-2022
Hoofddorp
Woonoppervlakte 133 m2 tot 191 m2
Perceeloppervlakte 93 m2 tot 225 m2
€ 594.500,- tot € 782.500,-
Beschikbaar
Object ID N100091
Beschrijving

HOF.24

IN VERKOOP - informeer bij de makelaar naar de status en ook kunt u zich op de reservelijst aanmelden op hof24.nl

STADS WONEN IN EEN GROENE OMGEVING
Hof.24 is een sfeervol nieuwbouwplan met 24 diverse eengezinswoningen. Hof.24 is gelegen tussen de Hoofdweg, Burgemeester Pabstlaan en de Draverslaan in het oorspronkelijke deel van Hoofddorp. Hoofddorp is een hele fijne plek voor mensen die houden van lekker ruim en vrij wonen in een dorpse setting. Maar die tegelijkertijd ook het stadsgevoel willen blijven ervaren en dichtbij de stad willen wonen.

Hof.24 is ontworpen in een moderne architectuur, met aandacht voor de detaillering, zoals de individualiteit van de woningen en de variatie in dakvormen. Er komen vier typen woningen, die?in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn.

Het hart van het plan is het binnengebied: een groen hof waaromheen de woningen zijn gelegen. In het groene hof staat ontmoeten centraal. Kinderen spelen veilig en buren ontmoeten elkaar. Er komt een speelplek voor kinderen en er is ruimte om gezellig een praatje te maken. Het hof wordt autoluw. De parkeerplaatsen zijn in de parkeerhoven en daarmee zoveel mogelijk uit het zicht.?

Wat de ligging van Hof.24 zo uniek en aangenaam maakt, is dat u op een steenworp afstand woont van het centrum van Hoofddorp. Hoofddorp heeft veel te bieden op het gebied van winkels, scholen, kinderopvang, sport, verenigingsleven, zorg en bedrijvigheid. Ook het busstation Hoofddorp Centrum ligt vlakbij.

Planning
Op 4 oktober as. is de start verkoop. Vervolgens wordt er in november/december gestart met de sloop van de huidige bebouwing; hierna gaan we saneren. Naar verwachting starten we in het tweede kwartaal van 2023 met de bouw van de woningen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte blijven van de plannen? U kunt zich als belangstellende opgeven op de website hof24.nl zodat u op de hoogte wordt gehouden indien er meer bekend is, bijv. de start verkoop.

HET PLAN
Op de voormalige Benelite-locatie in Hoofddorp, gelegen tussen de Hoofdweg, Burgemeester Pabstlaan en de Draverslaan komen straks 24 eengezinswoningen.

Hof.24 is ontworpen in een moderne architectuur, voorzien van bijzondere detaillering. Er komen verschillende typen woningen, die ?in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn. Door de variatie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld. Bovendien worden de woningen duurzaam gebouwd en voorzien van alle gemakken van nu.??

Kiest u een twee-onder-een-kapwoning, een vierlaags herenhuis of een hofwoning? Welke u ook kiest, allemaal hebben ze een aantrekkelijke en unieke uitstraling. De woningen zijn zo ontworpen dat bewoners er comfortabel en zorgeloos kunnen wonen. Daarnaast draagt de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen eveneens sterk bij aan jarenlang woongenot.

Natuurlijk hebben de woningen alles wat u van een modern huis mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de rijke architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende opties om uw droomhuis te realiseren.?

Aan parkeren is ook gedacht. De parkeerplaatsen zijn in de parkeerhoven en daarmee zoveel mogelijk uit het zicht.?En ook voor parkeren door bezoekers is voldoende ruimte aan de Burgemeester Pabstlaan.

De ligging van Hof.24 is ideaal. Op een steenworp afstand van het centrum. Even snel een boodschap doen of een bioscoopje pakken; het is allemaal op loopafstand. In Hoofddorp kan winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden.

Locatie
Hoofddorp, Hoofddorp Hoofddorp, Hoofddorp
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.