Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Wilgenrijk - Parkhof - IN VERKOOP! Inschrijving sluit 15 juli as. 12.00 uur

13-06-2024
Maassluis
Woonoppervlakte 181 m2 tot 743 m2
Perceeloppervlakte 0 m2 tot 287 m2
€ 579.500,- tot € 724.500,-
Beschikbaar
Object ID N100115
Beschrijving

Parkhof - Wilgenrijk: START VERKOOP 8 JULI AS. OM 12.00 UUR. Inschrijven mogelijk tot maandag 15 juli as. 12.00 uur.

De verkoopdocumentatie (oa. de brochure en prijslijst) zijn te vinden op de website parkhof-wilgenrijk.nl. Inschrijven op bouwnummer is mogelijk tot 15 juli as. 12.00 uur en dat gaat via uw eigen account op wilgenrijk.nl.
Indien u vragen heeft over de inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Rustig wonen in een parkachtige omgeving
Vol trots presenteren wij aan u de nieuwe buurt Parkhof.

Parkhof wordt een groene statige buurt met een ontspannen sfeer. Opvallend is de ruime opzet van het plan met rondom veel groen. De buurt Parkhof wordt aan twee zijden begrensd door de groene parkwal.

Parkhof biedt ruimte aan 65 koophuizen, vrije sector (29 huizen) en bereikbare koop (36 parkappartementen), die in type en uitvoering anders zijn. Binnen de buurt vindt u verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg of aan de groene parkwal.

Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen. Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor Parkzicht.

De 11 herenhuizen aan de statige laan Verreweg en 18 parkhuizen aan de groene parkwal gaan binnenkort in verkoop. De parkappartementen gaan op een later moment in verkoop. Bekijk de verschillende huizentypen en ontdek waar u wilt wonen.

Vanaf prijzen:
HERENHUIZEN € 674.500,-- v.o.n.
PARKHUIZEN € 579.500,-- v.o.n.

HET PLAN
Groen wonen
De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkhof. Waar u ontsnapt aan de hectiek van alledag en u kunt terugtrekken in ontspannen luxe.

Parkhof is een unieke buurt binnen Wilgenrijk. Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor Parkhof.

Parkhof biedt ruimte aan 65 koophuizen, vrije sector (29 huizen) en bereikbare koop (36 parkappartementen), die in type en uitvoering anders zijn. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen.

Natuurlijk wonen
Op Parkhof beleeft u de seizoenen, zoals ze zijn bedoeld. Fluitende vogels en prachtige bomen die massaal meekleuren met de herfst en winter om in de lente weer tot bloei te komen.

Geborgenheid
Op Parkhof wordt u omringd door de natuur. De huizen zijn gelegen aan de groene parkwal of aan de statige laan Verreweg. Rust en ruimte vormen de boventoon in Parkhof.

Architectuur
De huizen zijn opvallend stijlvol ontworpen, geïnspireerd op een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise school. Elk huis is net even anders in uitstraling. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen.

De combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk (banden, lateien en sierstenen), maar ook verschillende dakvormen, tuitgevels, erkers en gevel- en raamverdeling maken van Parkhof een karakteristieke buurt die toch duidelijk een eenheid vormt.

Locatie
Maassluis, Maassluis Maassluis, Maassluis
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.