Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Wilgenrijk Parksingel

03-04-2021
Maassluis
Woonoppervlakte 102 m2 tot 222 m2
Perceeloppervlakte 129 m2 tot 294 m2
€ 445.000,- tot € 765.000,-
Verkocht
Object ID N100080
Beschrijving

PARKSINGEL
Parksingel is een uniek eiland binnen Wilgenrijk. Een groene en waterrijke buurt met een ontspannen sfeer. Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor Parksingel.

Parksingel biedt ruimte aan 52 huizen en 33 appartementen, zowel koop als huur, die in type en uitvoering telkens anders zijn. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen.

THUISKOMEN BETEKENT GELIJK ONTSPANNEN
De huizen zijn mooi gelegen aan de statige groene laan Verreweg, de singel, de voet van de Parkwal of aan een intiem groene hof. In het groene hof komen bewoners samen en kunnen de kinderen veilig spelen. U heeft geen zorgen om druk verkeer: alle auto’s kunnen aan de achterzijde van het huis parkeren. Zo geniet u optimaal van het groene hof en een kindvriendelijke omgeving.

Parksingel ligt aan de groene parkwal, een glooiend groen park. Het groene park is maar liefst 4 hectare. Dit gebied is uitstekend geschikt voor recreatieve doeleinden. Zo kunt u er wandelen, sporten of een boek lezen op een bankje vanaf een van de mooie uitkijkpunten. De kinderen kunnen er vrijelijk rondrennen en spelen. En dit alles volledig in de zon, want de groene parkwal ligt pal op het Zuiden!

HET PLAN
Parksingel biedt ruimte aan 52 huizen en 33 appartementen, zowel koop als huur, die in type en uitvoering telkens anders zijn. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen.

ARCHITECTUUR
De huizen zijn opvallend stijlvol ontworpen, geïnspireerd op een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise school. Elk huis is net even anders in uitstraling. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen. De combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk (banden, lateien en sierstenen), maar ook verschillende dakvormen, tuitgevels, erkers en gevel- en raamverdeling maken van Rietkraag een karakteristieke buurt die toch duidelijk een eenheid vormt.

HUIZEN
9 HERENHUIZEN AAN DE GROENE LAAN "VERREWEG"
Parksingel 1 t/m 9
Statige plafondhoogte begane grond van ca. 3,2 meter
Breedtemaat 6,3 meter
Woonoppervlak vanaf 196 – 200 m2
Kaveloppervlak vanaf 181 – 252 m2

4 TWEE-ONDER-EEN-KAPHUIZEN AAN DE GROENE LAAN "VERREWEG"
Parksingel 10-13
Statige plafondhoogte begane grond van ca. 3,2 meter
Breedtemaat 6,9 meter
Woonoppervlakte ca. 201 – 222 m2
Kaveloppervlakte ca. 281 - 294 m2

6 SINGELHUIZEN AAN DE SINGEL
Parksingel 14-19
Breedtemaat 5,7 meter
Woonoppervlakte ca. 148 - 154 m2
Kaveloppervlakte ca. 131 – 263 m2

10 PARKHUIZEN AAN DE SINGEL MET ZICHT OP DE PARKWAL
Parksingel 20-24, 48-52
4-laags, breedtemaat 5,4 meter
Woonoppervlakte ca. 191 - 197 m2
Kaveloppervlakte ca. 129 – 256 m2

4 HOFHUIZEN AAN HET INTIEME GROENE HOF
Parksingel 44-47
Een aantal huizen met pergola
Breedtemaat 5,7 meter
Woonoppervlakte ca. 133 m2
Kaveloppervlakte ca. 141- 147 m2

9 PARKAPPARTEMENTEN EN 2 LOFTS AAN DE GROENE LAAN "VERREWEG" OF AAN DE SINGEL
Woonoppervlak parkappartementen ca. 102 – 145 m2
Woonoppervlak lofts ca. 175 – 180 m2

OMGEVING
Rust in de bruisende regio.
In Rietkraag voelt u de geborgenheid van een landelijke woonomgeving. Toch woont u in de Randstad, dichtbij Rotterdam en Den Haag. Woongebied Wilgenrijk ligt op een unieke plek! Heerlijk rustig, maar met alle voorzieningen in de directe omgeving. De dagelijkse boodschappen zijn gewoon op loopafstand te doen. Zee, strand en het natuurgebied Midden-Delfland liggen om de hoek. Heerlijk toch?
Waar in de Randstad woont u in alle rust én bevindt u zich op:

25 treinminuten van Rotterdam CS
20 autominuten van twee van de grootste steden van Nederland en de Hollandse kust
10 treinminuten van het strand
10 autominuten van drie knusse historische stadskernen
5 fietsminuten van zowel een prachtig natuurgebied als stedelijke voorzieningen
1 loopminuut van een schitterende fiets-, wandel- of kanotocht

Thuiskomen en genieten start zodra je Wilgenrijk binnenkomt.
Zo geeft wonen rust. Daar word je gelukkig van.

WILGENRIJK
Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen in Wilgenrijk. Een nieuw woongebied tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en natuurgebied Midden-Delfland.
Wilgenrijk is schoonheid en kracht van Holland in zijn meest pure vorm. Het gebied is groen, waterrijk en landelijk. Met een rust die zeldzaam is in de Randstad. Lanen, straten en pleintjes gaan aangenaam op in de boomrijke, groene omgeving. Kinderen banjeren in een natuurlijke omgeving en spelen bij en op het water. Wie hier woont, kiest voor een kalme, ontspannen manier van leven in een geriefelijke omgeving.

Iedere buurt kent zijn eigen, kleinschalige, intieme sfeer, met aandacht voor kwaliteit en stijl. Het voelt alsof het er al jaren is, door volwassen groen en zorgvuldige keuzes bij de inrichting van buitenruimte. Wonen in Wilgenrijk betekent het vinden van de juiste omgeving waar u uzelf gelukkig voelt. Een plek waar u oud wilt worden en uw kinderen wilt laten opgroeien.

GROENE WOONOMGEVING
Wilgenrijk meandert, voegt zich naar de natuur. Een harmonische eenheid met een duidelijke Hollandse signatuur. Het is een groene woonomgeving door: grote aandacht voor inrichting van buitenruimte op een natuurlijke en ecologisch verantwoorde manier; grotere kavels dan elders; een natuurlijke en groene hoofdentree van het gebied; een groene zoom tussen de groene parkwal parkzone en de pittoreske Weverskade.

Benieuwd naar dit woongebied? Ga gerust eens langs bij de Woonwinkel, zij vertellen u graag meer over Wilgenrijk.

AANMELDEN ALS BELANGSTELLENDE
Heeft u interesse in een woning, laat dan uw gegevens achter op het contactformulier van de projectwebsite parksingel-wilgenrijk.nl
Wij houden u dan op de hoogte van dit plan en informeren u zodra de verkoop van de woningen start.

Locatie
Maassluis, Maassluis Maassluis, Maassluis
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.