Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Offem Zuid West - IN VERKOOP

28-09-2021
Noordwijk
Woonoppervlakte 146 m2 tot 217 m2
Perceeloppervlakte 121 m2 tot 570 m2
tot
Verkocht
Object ID N100086
Beschrijving

UNIEKE KANS!!

Bouwnummer 18 van het nieuwbouwproject Offem Zuid West is WEER OPNIEUW IN VERKOOP! De verkoop is niet doorgegaan, wel zijn er reeds opties gekozen:

- uitbouw à 2,40 m
- lichtkoepels in de uitbouw
- warm water boilervat 240 liter
- trapkast
- dichte trap van 1e naar de 2e verdieping
- badkamer ca. 55 cm vergroot
- grondkabel
- badkamer en toilet worden casco opgeleverd
- diverse extra stopcontacten

De prijs van de gekozen opties is reeds verwerkt in de v.o.n. prijs (€ 799.000 v.o.n.)

- er geldt geen inschrijfprocedure
- er wordt geen optie verstrekt
- snelle actie gewenst

Interesse?
Bel snel 0252-530119!

Offem Zuid West
Wonen met karakter
De ontwikkeling van de nieuwbouwwijk Offem Zuid gaat in volle vaart. De eerste deelgebieden zijn bewoond, andere deelgebieden zijn volop in ontwikkeling. Op de locatie gelegen tussen de Herenweg en de gerealiseerde woningen van de eerste fase van Offem Zuid komt een bijzonder nieuw deelgebied: Offem Zuid West.

Karakteristieke identiteit
Offem Zuid West wordt een karakteristieke woonomgeving met respect voor de rijke historie van Noordwijk. Er komen in totaal 29 grondgebonden woningen in een mooie mix van 16 herenhuizen, 8 hofwoningen (middeldure huur, toewijzing conform gemeentelijk beleid), 4 geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa. De hofwoningen gaan op een later moment in de verhuur.

Verbinden van oud en nieuw
Offem Zuid West vormt de verbindende schakel tussen de oude kern van Noordwijk Binnen en Offem Zuid. Het plan is geïnspireerd op de Noordwijkse architectuur en de karakteristieke elementen uit de omgeving. Hier proeft u de sfeer van vroeger en ervaart u de luxe van nu.

Offem Zuid West wordt een bijzondere woonomgeving met respect voor de rijke historie van Noordwijk en natuurbeleving. Het ontwerp is dorps en geïnspireerd op de Noordwijkse architectuurstijl, een tijdloze architectuurstijl die perfect aansluit op de oude kern. Aan parkeren is ook gedacht. Parkeren is hoofdzakelijk uit het zicht achter de woningen opgelost.
De belangrijkste drager voor het plan is de Nieuwe Voorstraat, die de ruggengraat vormt van heel Offem Zuid en de voorbijganger begeleidt naar het centrum van Noordwijk, of visa versa richting de ecologische zone aan de N206. Midden in Offem Zuid West is de Brink voorzien; een sfeervol groen plein, één van de kwalitatieve parels langs de Nieuwe Voorstraat. Kinderen kunnen hier heerlijk veilig spelen.
In de Brink staat ontmoeten centraal. Kinderen spelen hier lekker buiten, terwijl buren elkaar ontmoeten voor een praatje of een BBQ. Er komen meerdere speelaanleidingen voor kinderen (0-6 jaar).
De gemeente is verantwoordelijk voor de inrichting van het openbaar gebied. De beelden geven u een goed indruk van de openbare ruimte, welke de komende maanden verder door de gemeente wordt uitgewerkt.

Noordwijkse architectuur
Bij het ontwerp van de herenhuizen aan de Nieuwe Voorstraat en de hofwoningen aan de Brink is inspiratie gehaald uit de architectuurstijlen die de oude Voorstraat in de historische kern rijk is. Hierdoor ontstaat een rijk beeld. Elke woning krijgt een eigen karakteristieke identiteit.

In de noordoost hoek van het plangebied ligt een intiem cluster van 4 geschakelde villa's en 1 vrijstaande villa op riante kavels, die de perfecte afronding vormt van de Landgoedlaan van Offem Zuid.

Stijlvol wonen in karakteristieke architectuur
16 HERENHUIZEN

Aan de meanderende Verlengde Voorstraat komen 16 statige geschakelde herenhuizen, die in type en uitvoering anders zijn. Het woningaanbod is zeer gevarieerd, waarbij verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen. Dat is wat Offem Zuid West haar identiteit geeft.

Bij het ontwerp van de herenhuizen aan de Nieuwe Voorstraat en de hofwoningen aan de Brink is inspiratie gehaald uit de architectuurstijlen die de oude Voorstraat in de historische kern rijk is. Elke woning krijgt een eigen karakteristieke identiteit.

Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen. De combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk, dakvormen, goothoogtes, gevelornamenten, kozijnindelingen en overige detailleringvormen samen een bijzonder ensemble. De rijkheid stopt niet bij de voorgevel, maar wordt doorgetrokken op stoep niveau. Sommige panden zijn voorzien van veranda’s, uitstekende torentjes of Delftse stoepen. Dit zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel.

Stuk voor stuk zijn het pareltjes, op een unieke locatie. Welke u ook kiest, allemaal hebben ze een aantrekkelijke en unieke uitstraling.

Wonen op het hoogste niveau
4 geschakelde villa's & 1 vrijstaande villa

Droomt u van royaal en exclusief wonen in een unieke landgoedsfeer, omringd door rust groen en ruimte? In de noordoost hoek van Offem Zuid West, in het verlengde van de Kweeklust, ligt een intiem cluster van 4 geschakelde villa's en 1 vrijstaande villa op riante kavels, die de perfecte afronding vormt van de Landgoedlaan van Offem Zuid. Dit is wonen op het hoogste niveau.

Locatie
Noordwijk, Noordwijk Noordwijk, Noordwijk
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.