Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

IJsselgaarde - IN VERKOOP

13-09-2023
Ouderkerk aan den IJssel
Woonoppervlakte 133 m2 tot 186 m2
Perceeloppervlakte 127 m2 tot 520 m2
€ 445.000,- tot € 805.000,-
Beschikbaar
Object ID N100101
Beschrijving

IJSSELGAARDE - IN VERKOOP

IN VERKOOP!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, neem contact op voor de actuele status!

U kunt alle verkoopinformatie online vinden ijsselgaarde.nl, waaronder de verkoopbrochure en prijslijst. U kunt uw interesse kenbaar maken via het inschrijfformulier op ijsselgaarde.nl of neem contact op met de makelaar.

Ouderkerk aan den IJssel

Achter de IJsseldijk, in één van de mooiste bochten van de Hollandsche IJssel aan de IJssellaan komt een bijzonder sfeervol nieuwbouwplan. Er komen op deze schitterende locatie circa 31 woningen in een mooi gevarieerd woningaanbod met o.a. starterswoningen, hofwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.

Het ontwerp voor IJsselgaarde is geïnspireerd op een boerenerf. De woningen zijn bijzonder sfeervol ontworpen met oog voor detail en met smaakvolle accenten. De woningen krijgen het karakter van een boerderij, waarbij het buitenleven centraal staat. Het gezamenlijke erf wordt parkachtig ingericht, gelijk aan de omliggende groene omgeving. Dit biedt een plek waar ontmoeten centraal staat en kinderen in het verlengde van de achtertuin veilig buiten kunnen spelen. Naast het tuinieren, ontmoeten en buitenleven, kan men wellicht ook genieten van de oogst die gedeeld kan worden.

Planning
De prognose is dat er medio 2024 met de eerste bouwrijp werkzaamheden wordt gestart, waarna er gestart wordt met de bouwwerkzaamheden. De verkoop van de 7 starterswoningen start op een later moment.

EENGEZINSWONING HOFGAARD

Bouwnummer 8-13
Er komen 6 eengezinswoningen van type Hofgaard binnen het plan. Deze eengezinswoningen hebben een heerlijk uitzicht op het groene hof. Dit zorgt voor een maximale relatie met buiten. Hier ervaart u de ruimte om ontspannen en vrij te wonen. U geniet van een moment voor uzelf, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen.

Zoekt u een eengezinswoning met verrassend veel ruimte? Dan is type Hofgaard voor u de juiste keuze. Deze sfeervolle woning met een breedtemaat van 5,4 meter biedt alle ruimte die u nodig heeft. De woning heeft een woonoppervlak vanaf ca 133 t/m 143 m2 op kavels van ca. 128 tot ca. 247 m2 . Deze woning biedt volop mogelijkheden.

Bouwnummer 9 & 12 zijn in basis nog voorzien van een extra dwarskap accent in plaats van de dakkapel aan de voorzijde van de woning.

U heeft geen zorgen om druk verkeer. Parkeren kan gewoon in de parkeerhoven. Zo geniet u optimaal van het groene hof en de kindvriendelijke omgeving.

Kenmerken
Eengezinswoning aan het groene hof
Energielabel A+++
Breedtemaat 5,4 meter
Woonoppervlakte vanaf ca. 133-143 m2
Kaveloppervlakte vanaf ca. 128-247 m2
Diepe achtertuin gelegen op het oosten
Berging in achtertuin
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

EENGEZINSWONING HET ERF
Bouwnummer 14-20
Thuiskomen betekent gelijk ontspannen. Bij de fraaie entree van het woonerf IJsselgaarde, komen deze 7 prachtige eengezinswoningen.

De woningen van type Het Erf hebben een warm karakter door de warme aardkleuren met de raampartijen en het bijzondere metselwerk.

Naast het warme karakter biedt type Het Erf volop ruimte en comfort. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf ca. 149 m2. Bouwnummer 15 en 17 hebben een prachtige dwarskap, die niet alleen prachtig oogt, maar ook nog eens extra meters toevoegt. Deze woningen hebben een woonoppervlak van ca. 169 m2.

Uniek binnen type Het Erf is bouwnummer 20. Naast de prachtige accentgevel en extra dieptemaat heeft deze woning ook nog eens een heerlijk groot perceeloppervlak van maar liefst ca. 188 m2. De kavels variëren tussen de ca. 127 m2 en 188 m2. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden. Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Bouwnummer 15 & 17 zijn in basis voorzien van een extra dwarskap accent in plaats van de dakkapel aan de voorzijde van de woning.

De zeer ruime achtertuin biedt met een diepte van ca. 8 meter volop ruimte om zich volledig uit te leven. In de achtertuin bevindt zich ook een berging.

Kenmerken
Prachtige eengezinswoning
Energielabel A+++
Breedtemaat 5,7 meter
Woonoppervlakte vanaf ca. 149-169 m2
Kaveloppervlakte vanaf ca. 127-188 m2
Diepe achtertuin gelegen op het zuiden
Berging in achtertuin
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

EENGEZINSWONING HET DOMEIN
Bouwnummer 21-24
Op het woonerf komen deze prachtige woningen in een rij van 4. Wat een opvallende verschijning. Door de variatie in gevels en detailleringen krijgen deze woningen een uniek karakter. Wordt één van deze woningen binnenkort uw domein?

U geniet hier vooral van rust en ruimte, zowel binnen als buiten. De woningen hebben een breedtemaat van 6 meter en een woonoppervlakte vanaf ca. 157 m2 tot maar liefst ca. 169 m2.

Er zijn verschillende varianten binnen woningtype Het Domein. Welke variant heeft uw voorkeur? Bouwnummers 21 & 24 zijn hoekwoningen gelegen op de ruimere kavels. Naast veel ruimte beschikt bouwnummer 24 over een prachtige en opvallende gedraaide dwarskap over de volledig zijgevel en is hiermee een echte blikvanger.

De kaveloppervlakten variëren van ca. 135 m2 tot maar liefst 277 m2. Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen met tuindieptes van ruim 10 meter (!). De tuin is gelegen op het westen. U kunt hier na een dag werken nog lekker genieten van warme zonnestralen.

Kenmerken
Ruime eengezinswoning
Energielabel A+++
Breedtemaat 6 meter
Woonoppervlakte vanaf ca. 157-169 m2
Kaveloppervlakte vanaf ca. 135-277 m2
Diepe achtertuin gelegen op het westen
Berging in achtertuin
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

DRIE-ONDER-EEN-KAPWONING BUITENGOED
Bouwnummer 26-28
Thuiskomen betekent gelijk ontspannen. In deze prachtige drie-onder-een-kapwoningen ervaart u elke dag een vakantiegevoel. De woningen zijn met de achtergevel aan het water en de mooie bomenrij met knotwilgen georiënteerd. Door het groen en de bomenpracht ervaart u gelijk een ontspannen gevoel.

Naast het landelijke karakter van drie-onder-een-kapwoning biedt type Buitengoed volop ruimte en comfort. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf ca. 172 m2. Uniek binnen type Buitengoed is bouwnummer 28. Wat deze woning zo bijzonder maakt, is de mooie dwarskap, waardoor het woonoppervlak iets ruimer is, ca. 184 m2. Verder is bouwnummer 28 voorzien van een fraaie kap op de garage. Bouwnummer 27 is voorzien van een extra slaapkamer op de 2e verdieping.

Type Buitengoed is gelegen op ruime kavels. De kavels variëren tussen de ca. 204 m2 t/m 375 m2. De achtertuin van de woning is gelegen op het oosten. Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen.

De zeer ruime achtertuin biedt met een diepte van ruim 13,5 meter volop ruimte om zich volledig uit te leven. De hoekwoningen (26 & 28) beschikken over een garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De tussenwoning (27) heeft een berging aan de voorzijde van de woning en een 1 parkeerplaats op eigen terrein.

Kenmerken
Landelijke drie-onder-een-kapwoningen
Energielabel A+++
Breedtemaat 6 meter
Woonoppervlakte ca. 172 – 184 m²
Kaveloppervlakte ca. 204 -375 m²
Diepe achtertuin op het oosten
Inclusief garage met loopdeur naar achtertuin (bouwnummer 26 & 28)
Berging voorzijde (bouwnummer 27)
2 parkeerplaatsen op eigen terrein (bouwnummer 26 & 28)
1 parkeerplaats op eigen terrein (bouwnummer 27)
Openslaande deuren aan de voorzijde (bouwnummer 26 & 28)
Grote pui met openslaande deuren naar achtertuin (bouwnummer 26 & 28)
Openslaande deur naar achtertuin (bouwnummer 27)
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING BUITENRIJK
Bouwnummer 29 & 30
De naam zegt het al: Buitenrijk. Deze twee-onder-een-kapwoningen zijn met de achterzijde aan het water en aan de mooie bomenrij met knotwilgen georiënteerd. Door het groen en de bomenpracht ervaart u gelijk een heerlijk buitengevoel.

De buitenkant van de woning geeft hier nog eens een extra rijk gevoel aan mee. Deze woningen zijn ontworpen met oog voor details. De combinatie van de bijzondere raampartijen en mooi metselwerk geven deze prachtige twee-onder-een-kapwoning een luxe uitstraling.

Bent u op zoek naar een zeer ruime twee-onder-een-kapwoning? Dan is één van deze twee woningen een goede keuze. Deze twee-onder-een kapwoning, met een breedtemaat van maar liefst 6 meter, heeft namelijk een woonoppervlak van ca. 172 tot 184 m2.

Bouwnummer 29 is extra bijzonder, met de mooie dwarskap, waardoor het woonoppervlak ruimer is. Daarnaast heeft deze woning een fraaie kap op de garage.

Het perceel is zodanig ruim van opzet dat er voor de tuinliefhebbers voldoende ruimte is om zich volledig uit te kunnen leven. De kavels variëren van 313 tot maar liefst 375 m2! De achtertuin is gelegen op het oosten.

Verder hebben de woningen een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kenmerken
Landelijke twee-onder-een-kapwoningen
Energielabel A+++
Breedtemaat 6 meter
Woonoppervlakte ca. 172 – 184 m²
Kaveloppervlakte ca. 313 -375 m²
Diepe achtertuin op het oosten
Met garage met loopdeur naar achtertuin
Openslaande deuren aan de voorzijde
Grote pui met openslaande deuren naar achtertuin
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

VRIJSTAANDE VILLA LANDHUIS
Bouwnummer 25 & 31
Deze prachtige vrijstaande villa’s hebben niet voor niets de naam Landhuis gekregen. Een grote living voor de hele familie. En een open keuken voor echte fijnproevers. Het kan allemaal in deze riante vrijstaande villa.

Binnen IJsselgaarde worden 2 villa’s van het type Landhuis gebouwd. Welke u ook kiest, beide villa’s hebben een unieke uitstraling door verschillende architectonische details.

Deze villa’s met zijentree bieden, met een breedte van 6,3 meter en een woonoppervlak van ca. 186 m2, alle ruimte om te wonen zoals u dat wilt. De villa’s zijn gelegen op ruime kavels met een kaveloppervlakte variërend van 462 tot maar liefst 520 m2. De achtertuin is gelegen op oosten gericht naar het open landschap achter IJsselgaarde. Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen. De achtertuin is ruim 13,5 meter diep en met 2 zijden gelegen aan het water.

U kunt twee auto’s parkeren op eigen terrein en u beschikt over een stenen garage aan de zijkant van de woning.

Kenmerken
Prachtige vrijstaande villa
Energielabel A+++
Breedtemaat 6,3 meter
Woonoppervlakte ca. 186 m2
Kaveloppervlakte vanaf ca. 462-520 m2
Diepe achtertuin gelegen op het oosten
Inclusief garage met loopdeur naar achtertuin
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Dubbele openslaande deuren aan de voorzijde
Frans balkon op de eerste verdieping aan de voorzijde
Grote pui met openslaande deuren naar achtertuin
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

Locatie
Ouderkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel Ouderkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.