Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Park Harga fase 4 - In verkoop

01-10-2020
Schiedam
Woonoppervlakte 137 m2 tot 153 m2
Perceeloppervlakte 124 m2 tot 247 m2
€ 410.000,- tot € 485.000,-
Beschikbaar
Object ID N100068
Beschrijving

In verkoop, informeer naar de laatste status!

Park Harga fase 4

Na het succes van de eerdere fasen blijft Park Harga volop in ontwikkeling! Fase 4 bestaat uit de nieuwbouw van 35 eengezinswoningen, waarvan 22 huurwoningen en 13 koopwoningen.

Het aanbod koopwoningen bestaat uit 13 fraaie eengezinswoningen. Stuk voor stuk duurzame woningen met een moderne uitstraling en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Wonen in Park Harga
Park Harga in Schiedam is centraal gelegen langs de groene Poldervaart, dichtbij alle (centrum) voorzieningen en is een nieuwe, duurzame woonwijk met woningen en appartementen. De wijk Park Harga is goed bereikbaar, gelegen in het groen, met speelruimte voor de kinderen, de sportclubs om de hoek en op fietsafstand van het gezellige centrum. Het zuidelijk deel van de wijk is inmiddels opgeleverd en de bouw van de eerste fasen in het nieuwe deel verloopt voorspoedig.

Het plan is geïnspireerd op de authentieke bouwstijl van de jaren 30. Dit komt tot uiting in een rijke gevelarchitectuur. Het aanbod is gevarieerd en sluit mooi aan bij de in aanbouw zijnde en al eerder opgeleverde woningen. De groene wijk Park Harga wordt een wijk voor iedereen: starters, gezinnen met kinderen én ouderen. De eengezinswoningen krijgen een royale achtertuin en zijn stuk voor stuk erg mooi gelegen.

Energieneutraal en comfortabel wonen
Alle woningen in Park Harga worden energieneutraal opgeleverd met een EPC-waarde van 0. Dat wil zeggen dat de woningen zichzelf kunnen voorzien van energie voor verwarmen, koelen en ventileren en het leveren van warm water. Uiteraard zijn de woningen gasloos en dus voorbereid op de toekomst. Dit betekent voor u: een lagere energierekening en meer wooncomfort. Met de vloerverwarming geniet u van een zeer aangenaam wooncomfort. Bovendien wordt de duurzaamheid van woningen door meerdere banken beloond met extra financieringsruimte.

Locatie
Schiedam, Schiedam Schiedam, Schiedam
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging