Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Kastanjelaan

20-10-2021
Weesp
Woonoppervlakte 136 m2 tot 139 m2
Perceeloppervlakte 111 m2 tot 192 m2
€ 535.000,- tot € 555.000,-
Verkocht
Object ID N100081
Beschrijving

START ONLINE VERKOOP 16 SEPTEMBER AS. OM 17.00 UUR.

Vanaf dat moment is alle benodigde informatie beschikbaar via de website nieuwbouw-kastanjelaan.nl en kunt u zich inschrijven. Inschrijven kan tot 20 september as. 17.00 uur. De prijzen starten bij € 535.000,-- v.o.n.

Kastanjelaan Weesp
Aan de Kastanjelaan in Weesp worden 10 sfeervolle gezinswoningen gerealiseerd. De ligging is ideaal: in de groene wijk Hogewey, op loopafstand van de karakteristieke vestingstad en vlak naast het winkelcentrum. Zo heeft u dus alle voorzieningen om de hoek.

De woonoppervlakten variëren van 136 tot 139 vierkante meter. De gezinshuizen krijgen een heerlijke achtertuin op het westen.
Zoekt u een nieuwbouw gezinswoning met een tuin, en met winkels, horeca en cultuur in de directe omgeving? Dan is dit nieuwbouwproject iets voor u.

HET PLAN
Er komen 10 sfeervolle gezinswoningen aan de Kastanjelaan met een woonoppervlak vanaf ca. 136 vierkante meter. De gezinshuizen krijgen een heerlijke achtertuin op het westen. In de achtertuin staat een berging. Handig voor het opbergen van uw fiets of tuingereedschap.

In de voortuin komt een houten opbergkast voor de afvalbakken, zodat deze mooi uit het zicht zijn. Parkeren kan in de omgeving.
Er is de Kastanjelaan geen betaald parkeren. De woningen sluiten naadloos aan bij de omgeving. En wat deze nieuwe woningen nog aantrekkelijker maakt is de ligging: vlakbij het centrum en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Natuurlijk hebben deze gezinswoningen alles wat u van een moderne woning mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid en het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen.

HOEKWONING
Hoekwoning
Bouwnummer 1 &10
Een hoekhuis biedt veel voordelen. Meer gevoel van vrijheid, privacy en meer lichtinval. Meer licht zorgt voor meer gezelligheid en optisch meer ruimte in uw woning. Ook is de kavel groter en heeft u een extra strook tuin, waardoor u langer kan genieten van het zonnetje. Bent u al overtuigd?

Welke u ook kiest, allemaal bieden ze de aantrekkelijk voordelen van een hoekwoning. Bouwnummer 1 heeft een woonoppervlak vanaf ca. 136 m². Deze hoekwoning is gelegen op de grootste kavel. De kavel heeft een oppervlak van maar liefst 192 m2. De woning beschikt over een diepe achtertuin van ca. 9,5 meter op het zuidwesten.

Bouwnummer 10 is een hoekwoning met een erker in de kopgevel, waardoor het woonoppervlak van deze woning 139 m² bedraagt. Naast meer ruimte biedt een erker ook meer lichtinval en natuurlijk een unieke stijl aan uw woning. De kavel heeft een oppervlakte van ca. 160 m2. De achtertuin van ca. 6 meter diep is gelegen op het zuidwesten.

Kenmerken
Sfeervolle hoekwoning
Breedtemaat 5,4 meter
Woonoppervlakte ca. 136 m² - 139 m²
Kaveloppervlakte ca. 160 m² - 192 m²
Achtertuin met berging op het zuidwesten
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

TUSSENWONING
Tussenwoning
Bouwnummer 2 - 9
Woont u straks in één van deze sfeervolle tussenwoningen, dan geniet u optimaal van geborgenheid en comfort. De tussenwoning biedt met een woonoppervlak van ca. 136 m² voldoende ruimte om in te leven.

Elk van deze tussenwoningen is voorzien van een diepe achtertuin op het zuidwesten met een berging. De achtertuinen variëren vanaf ruim 6 tot 9 meter diep.

Kenmerken
Sfeervolle tussenwoning
Breedtemaat 5,4 meter
Woonoppervlakte ca. 136 m²
Kaveloppervlakte ca. 111-133 m²
Achtertuin met berging op het zuidwesten
Energiezuinig en gasloos
Diverse opties om uw droomhuis te realiseren

Er geldt een zelfbewoningsplicht en antispeculatiebeding van 3 jaar.

Locatie
Weesp, Weesp Weesp, Weesp
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.