Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

De Vier Heren

05-03-2021
Zevenhuizen
Woonoppervlakte 218 m2 tot 218 m2
Perceeloppervlakte 645 m2 tot 704 m2
tot
Beschikbaar
Object ID N100076
Beschrijving

Villa 1 is weer opnieuw in de verkoop gekomen! Neem contact op voor meer informatie.

DE VIER HEREN - Riant wonen op ruime kavels!
Het nieuwbouwplan De Vier Heren is gelegen aan de Noordelijke Dwarsweg 90 te Zevenhuizen. Dit is op steenworp afstand van de kern van Zevenhuizen.

U woont heerlijk comfortabel in De Vier Heren. Deze 4 villa’s zijn gelegen op zeer grote kavels en hebben een extra brede garage. Parkeren kan op uw eigen terrein. Op de oprit van uw woning is voldoende ruimte. Heerlijk toch?

De villa’s hebben een uitermate gunstige ligging met een heerlijke achtertuin op het zuiden. Aan de voorzijde zijn de villa’s georiënteerd op de Noordelijke Dwarsweg.

Eenheid in verscheidenheid
De woningen hebben een identieke basisplattegrond, maar ze zijn ieder uniek qua ontwerp, architectonische kenmerken en kleur- en materiaalgebruik. Gezamenlijk vormen de villa’s een chique eenheid.

Bij het ontwerp is duidelijk aansluiting gezocht bij de verschillende kenmerken van de lanen en linten die de gemeente Zuidplas rijk is.

Ligging
In De Vier Heren woont u in een groene rustige omgeving met alle voorzieningen dichtbij. Aan de achterzijde van De Vier Heren verrijst de toekomstige woonwijk Zevenhuizen-Zuid. De Vier Heren is gelegen aan de Noordelijke Dwarsweg, deze sluit aan op de Zuidplasweg: uitvalswegen zijn dus zeer goed en snel bereikbaar.

HET PLAN
De vier heren
Het nieuwbouwplan De vier heren is gelegen aan de Noordelijke Dwarsweg 90 te Zevenhuizen. Dit is op steenworp afstand van de kern van Zevenhuizen.

U woont heerlijk comfortabel in De vier heren. Deze 4 villa’s zijn gelegen op zeer grote kavels en hebben een extra brede garage. Parkeren kan op uw eigen terrein. Op de oprit van uw woning is voldoende ruimte. Heerlijk toch?

De villa’s hebben een uitermate gunstige ligging met een heerlijke achtertuin op het zuiden. Aan de voorzijde zijn de villa’s georiënteerd op de Noordelijke Dwarsweg.

Eenheid in verscheidenheid
De woningen hebben een identieke basisplattegrond, maar ze zijn ieder uniek qua ontwerp, architectonische kenmerken en kleur- en materiaalgebruik. Gezamenlijk vormen de villa’s een chique eenheid. Bij het ontwerp is duidelijk aansluiting gezocht bij de verschillende kenmerken van de lanen en linten die de gemeente Zuidplas rijk is.

Architectuur
Dennis van den Bosch, van Bureau 070, is de architect van De vier heren. Wat inspireerde hem, waar lagen de uitdagingen en hoe heeft hij ervoor gezorgd dat woonkwaliteit voorop staat? Dennis vertelt.

De vier heren schaart zich bij de historische typologie van de lintbebouwing. De woningen zijn omringd door groen en passen qua karakter bij de omgeving.

De oriëntatie van de kappen sluit hierbij aan. Tussen de woningen is architectonisch onderscheid gemaakt met een spel van horizontale en verticale belijning. Er wordt metselwerk met horizontaal reliëf toegepast maar ook een verticaal metselwerk penant. Per woning is een subtiel verschil in kleurenpalet en verdeling van de raamroedes. Zo krijgt iedere woning een uniek ‘gezicht’ gericht naar de Dwarsweg.

Locatie
Zevenhuizen, Zevenhuizen Zevenhuizen, Zevenhuizen
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.