Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Koningskwartier 1B -IN VERKOOP-

23-11-2022
Zevenhuizen
Woonoppervlakte 155 m2 tot 188 m2
Perceeloppervlakte 0 m2 tot 698 m2
Start bouw 31-08-2023
€ 539.000,- tot € 835.000,-
Beschikbaar
Object ID N100097
Beschrijving

BOUW GESTART!

Koningskwartier fase 1B IN VERKOOP - informeer bij de makelaar naar de status en ook kunt u zich op als geïnteresseerde aanmelden op koningskwartierzevenhuizen.nl

- omgevingsvergunning is onherroepelijk
- bouw is gestart

Na het succes van eerdere fasen blijft Koningkwartier volop in ontwikkeling!
Fase 1B biedt ruimte aan in totaal 78 woningen. De verkoop van het woningaanbod in fase 1B verloopt in twee delen. Het eerste deel bestaat uit 30 vrije sector woningen. Het woningaanbod bestaat uit een mooie mix; van zeer ruime eengezinswoningen, luxe twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen.

De vrije sector woningen van fase 1B zijn gelegen aan de rand van de wijk richting het dorp Zevenhuizen, tussen de Zuidplasweg en de Kraagroos. Het plan sluit aan op het eerder gerealiseerde Zevenrozenhof en het reeds in aanbouw zijnde plan De Vier Heren aan de Noordelijke dwarsweg.

De ligging van Koningskwartier is ideaal. U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor. Na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek.

Kenmerken
Zeer ruime rijwoningen vanaf 155m² GBO;
Grote kavels én diepe tuinen, allen gunstig georiënteerd op de zon;
Aardgasvrij en duurzaam wonen - incl. zonnepanelen;
Smaakvolle architectuur;
Besloten en rustig gelegen nabij dorpskern;

Woonwijk Koningskwartier
Koningskwartier is deels klaar, in aanbouw en in ontwikkeling.
Koningskwartier is goed bereikbaar, gelegen in een rustige en groene omgeving met de dynamiek van de Randstad op korte afstand. Zevenhuizen-Zuid wordt een plaats voor jong en oud met veel groen, rust en veiligheid en tegelijk zeer centraal gelegen tussen Rotterdam, Gouda en ‘s-Gravenhage.
In de nabijheid ligt een keur aan recreatiemogelijkheden; de Eendragtspolder met daarin de internationale roeibaan “Willem-Alexanderbaan”, het Rottemerengebied en de Zevenhuizerplas.

In totaal worden in Zevenhuizen-Zuid in de komende 10 tot 15 jaar zo’n 1.200 woningen gebouwd. Deze woningen worden fasegewijs ontwikkeld, waarbij iedere fase een afgerond geheel vormt. Het totale plangebied is gelegen tussen de Noordelijke Dwarsweg, de Knibbelweg, de N219, de Zuidplasweg en het Nijverheidscentrum.

De woningen van fase 1B zijn gelegen aan de rand van de wijk richting het dorp Zevenhuizen, tussen de Zuidplasweg en de Kraagroos. De Kraagroos ligt in het eerder gerealiseerde Zevenrozenhof.

Wonen in Zevenhuizen betekent genieten van de rust van het Groene Hart en de dynamiek van de Randstad op een steenworp afstand.

Zevenhuizen-Zuid ligt centraal in de Randstad. De uitvalswegen richting de grote steden als Zoetermeer, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar. Via de Zuidplasweg rijdt u met de auto zo de N219 sluit direct aan op de A12 én de A20.

Met de fiets ben je zo in hartje Zevenhuizen of het Rotterdamse Nesselande. Hier kun je je dagelijkse boodschappen doen, winkelen of even lekker een drankje doen in een van de vele horecagelegenheden.

In de zomer is het heerlijk vertoeven aan de Zevenhuizerplas. U kunt er in uw vrije tijd verschillende activiteiten ondernemen op het gebied van sport en recreatie.

Locatie
Zevenhuizen, Zevenhuizen Zevenhuizen, Zevenhuizen
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.