Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Koningskwartier fase 5

07-04-2020
Zevenhuizen
Woonoppervlakte 181 m2 tot 208 m2
Perceeloppervlakte 292 m2 tot 490 m2
€ 555.000,- tot € 699.000,-
Verkocht
Object ID N100056
Beschrijving

De Eilanden
KONINGSKWARTIER | FASE 5

VERKOOP GESTART!
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, informeer naar de status.

In de woonwijk Koningskwartier komt een bijzonder woongebied: de eilanden. Op de eilanden woont u wellicht wel op één van de mooiste plekken in Koningskwartier.

De eilanden wordt echt een plek met allure, waar u iedere dag een vakantiegevoel ervaart. Een groene en waterrijke omgeving. Een groot aantal woningen zijn direct aan het water gelegen. Er komen uitsluitend twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande villa’s. De riante percelen vanaf 292 tot maar liefst 497 m² zorgen voor dat heerlijke vrije gevoel.
Het sfeervolle karakter van de eilanden komt tot uiting in de rijke gevelarchitectuur: mooie entrees met luifels, karakteristieke kapvormen, detaillering in de ramen. Veel aantrekkelijke details, die het geheel een aantrekkelijk voorkomen geeft.
De ruime opzet met de brede watergangen en de prachtige architectuur maken van de eilanden een luxe woonomgeving. Grote kavels, parkeren op eigen terrein, diepe achtertuinen. Hier woont u heerlijk comfortabel.

De ligging is ideaal. U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor. Na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek.

Laat u zich verleiden en woont u straks op één van de mooiste plekjes van Zevenhuizen?

OVER DE WIJK KONINGSKWARTIER
In de komende jaren wordt ten zuidoosten van Zevenhuizen een nieuwe woonwijk ontwikkeld. Koningskwartier is deels klaar, in aanbouw en in ontwikkeling. De eerste fases worden naar tevredenheid bewoond.

Koningskwartier is goed bereikbaar, in een rustige en groene omgeving met de dynamiek van de Randstad op korte afstand. Zevenhuizen-Zuid wordt een plaats voor jong en oud met veel groen, rust en veiligheid en tegelijk zeer centraal gelegen tussen Rotterdam, Gouda en ‘s-Gravenhage.
In de nabijheid ligt een keur aan recreatiemogelijkheden; de Eendragtspolder met daarin de internationale roeibaan “Willem-Alexanderbaan”, het Rottemerengebied en de Zevenhuizerplas liggen allemaal op een steenworp afstand van deze nieuwe wijk. Zevenhuizen is een aantrekkelijk dorp om te wonen met een kleinschalig dorps woonmilieu, een landelijke groene uitstraling, een sterk verenigingsleven en strategisch gelegen nabij snelwegen. Kortom, een verborgen parel. In totaal worden in Zevenhuizen-Zuid in de komende 15 tot 20 jaar zo’n 1.200 woningen gebouwd. Deze woningen worden fasegewijs ontwikkeld, waarbij iedere fase een afgerond geheel vormt. Het totale plangebied is gelegen tussen de Noordelijke Dwarsweg, de Knibbelweg, de N219, de Zuidplasweg en het Nijverheidscentrum.

Locatie
Zevenhuizen, Zevenhuizen Zevenhuizen, Zevenhuizen
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.