Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Koningskwartier fase 7

30-09-2020
Zevenhuizen
Woonoppervlakte 124 m2 tot 198 m2
Perceeloppervlakte 107 m2 tot 290 m2
€ 409.000,- tot € 599.500,-
Verkocht
Object ID N100069
Beschrijving

BOUW START IN FEBRUARI!

Er zijn nog maar enkele woningtypes beschikbaar, informeer nu naar de huidige status!

Koningskwartier fase 7
Na het succes van eerdere fasen blijft Koningskwartier volop in ontwikkeling! Fase 7 biedt ruimte aan 110 woningen, zowel (bereikbare) koop- als huurwoningen, die in type en uitvoering anders zijn.

Deze website heeft betrekking op 71 koopwoningen in een gevarieerd aanbod aan verschillende woningtypen van ruime eengezinswoningen tot een aantal royale twee onder-één-kapwoningen.

Het plan is ruim van opzet, met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Veel van de woningen binnen deze fase hebben privé parkeergelegenheid op eigen terrein. Fase 7 is gesitueerd aan de noord/oostzijde van het momenteel in aanbouw zijnde deelplan 5, De Eilanden.

Over de wijk Koningskwartier
Koningskwartier is deels klaar, in aanbouw en in ontwikkeling. De eerste fases worden naar tevredenheid bewoond.

De ligging van Koningskwartier is ideaal. U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor. Na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek.

Zevenhuizen-Zuid wordt een plaats voor jong en oud met veel groen, rust en veiligheid en tegelijk zeer centraal gelegen tussen Rotterdam, Gouda en ‘s-Gravenhage.

In de nabijheid ligt een keur aan recreatiemogelijkheden; de Eendragtspolder met daarin de internationale roeibaan “Willem-Alexanderbaan”, het Rottemerengebied en de Zevenhuizerplas liggen allemaal op een steenworp afstand van deze nieuwe wijk. Zevenhuizen is een aantrekkelijk dorp om te wonen met een kleinschalig dorps woonmilieu, een landelijke groene uitstraling, een sterk verenigingsleven en strategisch gelegen nabij snelwegen. Kortom, een verborgen parel. In totaal worden in Zevenhuizen-Zuid in de komende 15 tot 20 jaar zo’n 1.200 woningen gebouwd. Deze woningen worden fasegewijs ontwikkeld, waarbij iedere fase een afgerond geheel vormt. Het totale plangebied is gelegen tussen de Noordelijke Dwarsweg, de Knibbelweg, de N219, de Zuidplasweg en het Nijverheidscentrum.

HET PLAN
Fase 7 bestaat uit een groot en divers aanbod eengezinswoningen. Zo komen er in deze fase o.a. een groot aantal betaalbare (koop) rijwoningen in diverse formaten en verschillende ‘modern dorpse’ woonsferen, unieke verandawoningen met een grote woningbreedte aan de parkzone en een aantal twee-onder-een-kapwoningen op riante kavels.

De woonoppervlakken variëren vanaf ca. 124 m2 tot maar liefst 198 m2. Het plan is ruim van opzet, met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Veel van de woningen binnen deze fase hebben privé parkeergelegenheid op eigen terrein.

DUURZAME WOONKWALITEIT
Goed voorbereid op de toekomst
De woningen in het Koningskwartier zijn ontworpen en gebouwd met optimale aandacht voor comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. De woningen wordt dan ook vakkundig en volgens de nieuwste normen geïsoleerd tegen warmte, kou en geluid. Alle ramen zijn voorzien van triple glas. Een modern ventilatiesysteem verzekert u van voldoende frisse lucht en een gezond binnenklimaat.

De woningen worden aardgasvrij gebouwd, dus als u nu een woning koopt in het Koningskwartier, dan bent u goed voorbereid op de toekomst. Daarnaast zorgen de uitstekende isolatie, triple glas en de zonnepanelen op de woningen voor een lagere energierekening. En wat een luxe, de vloerverwarming in de hele woning: geen last van ontsierende radiatoren.

De energie prestatie coëfficiënt (EPC)
De woningen in Koningskwartier worden standaard geleverd met EPC 0. De EPC geeft aan hoeveel energie je verbruikt voor het verwarmen en koelen van de woning, verlichting, ventilatie en voor de verwarming van het water. De EPC wordt uitgedrukt in een waarde, welke wordt berekend aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, hoe beter de EPC, hoe energiezuiniger de woning.

Extra lenen voor een energiezuinige woning
Bovendien wordt de duurzaamheid van woningen door meerdere banken beloond. U kunt extra lenen als uw nieuwbouwwoning voldoet aan een energieprestatie coëfficiënt (EPC) van nul of lager. Het resultaat is dus een betaalbare, comfortabele woning met een minimale belasting van het milieu.

Locatie
Zevenhuizen, Zevenhuizen Zevenhuizen, Zevenhuizen
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.