Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Park de Zevenloft - IN VERKOOP INSCHRIJVEN KAN TOT 29 NOV 17:00 UUR

05-03-2021
Zevenhuizen
Woonoppervlakte 202 m2 tot 227 m2
Perceeloppervlakte 384 m2 tot 743 m2
€ 729.000,- tot € 849.000,-
Beschikbaar
Object ID N100075
Beschrijving

Park de Zevenloft | Zevenhuizen IN VERKOOP

Nu in verkoop! Vanaf nu kunt u alle verkoopinformatie vinden op parkdezevenloft.nl, waaronder de verkoopbrochure en de prijslijst, en is het moment om online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier. U heeft ruim de tijd om uw voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op 29 november 17:00 uur.

Verkoopprijzen vanaf € 729.000 v.o.n.

Park de Zevenloft is een kleinschalig, sfeervol nieuwbouwplan bestaande uit 16 geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa met veel ruimte en comfort in en rondom het huis. De royale (geschakelde) villa’s zijn gelegen op riante percelen, waar thuiskomen écht tot rust komen betekent.

De villa’s zijn zo ontworpen dat er lang en comfortabel gewoond kan worden. Er komen vier levensloopbestendige villa’s. Deze villa’s hebben in basis het gehele woonprogramma op de begane grond voor een zorgeloze toekomst. De andere villa’s zijn ook zonder veel moeite aan te passen aan veranderende leefomstandigheden. Hierdoor geniet u niet alleen nu, maar ook later van alle comfort van uw woning.

Zowel binnen als buiten heeft u alle ruimte. De woonoppervlakten vanaf ca. 202 m2 en de riante kavels van ca. 423 tot maar liefst ca. 744 m2 zorgen voor veel mogelijkheden. De villa’s beschikken over een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Park de Zevenloft ligt veilig en besloten als aftakking aan de bestaande Anjerlaan in Zevenhuizen. Het plangebied betreft het gebied ten oosten van de kern Zevenhuizen. Het plangebied is ingeklemd tussen de Knibbelweg met sloot (tevens de ontsluitingsweg), Anjerlaan met sloot en bestaande woningen. De bestaande woningen aan de zuidwestzijde zijn vooral nieuwbouwwoningen, bekend als het Zevenrozenhof. Ten noordwesten bevindt zich naast de bestaande woningen, met gecombineerde bedrijfsbestemming, ook tuincentrum Welkoop en de winkel Zevenspoor.

Locatie
Zevenhuizen, Zevenhuizen Zevenhuizen, Zevenhuizen
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.