Koningskwartier Fase 5

De Eilanden 

KONINGSKWARTIER | FASE 5

In de woonwijk Koningskwartier komt een bijzonder woongebied: de eilanden. Op de eilanden woont u wellicht wel op één van de mooiste plekken in Koningskwartier.
 
De eilanden wordt echt een plek met allure, waar u iedere dag een vakantiegevoel ervaart. Een groene en waterrijke omgeving. Een groot aantal woningen is direct aan het water gelegen. Er komen uitsluitend twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande villa’s. De riante percelen vanaf 292 tot maar liefst 497 m² zorgen voor dat heerlijke vrije gevoel.

Het sfeervolle karakter van De Eilanden komt tot uiting door de ruime opzet met groene lanen, brede watergangen en de prachtige architectuur: mooie entrees met luifels, karakteristieke kapvormen en detaillering in de ramen. Veel aantrekkelijke details, die het geheel een aantrekkelijk voorkomen geeft.De ruime opzet met de brede watergangen en de prachtige architectuur maken van de eilanden een luxe woonomgeving. Grote kavels, parkeren op eigen terrein, diepe achtertuinen. Hier woont u heerlijk comfortabel.

De ligging is ideaal.  U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor. Na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek.

Laat u zich verleiden en woont u straks op één van de mooiste plekjes van Zevenhuizen?

Project Details

Datum: 07-10-2019
Prijs: VANAF € 555.000,- V.O.N.
Status: Beschikbaar
Ga naar de project website