Tudor Gardens

BIJZONDER WONEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

Met trots presenteren wij u de plannen voor een prachtige nieuwe woonwijk op een schitterende locatie in Hoofddorp-Zuid.  Het project omvat ongeveer 130 woningen, welke zijn ontworpen in de Engelse “Tudor”-stijl. De wijk, die luxe zal gaan uitstralen, wordt ruim opgezet en voorzien van veel groen. 

De website is bedoeld om u een impressie te geven van het project en u alvast een beetje ‘verliefd’ te laten worden op misschien wel uw nieuwe woonplek! Indien u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen meldt u dan aan voor de nieuwsbrief via de contactpagina. De verkoop van de woningen gaat in november starten.

DE WIJK

De woningen worden gebouwd achter de bestaande vrijstaande woningen aan de Hoofdweg 875 tot 893. Aan de noord-westzijde grenst het project aan Tudorpark. Deze fraaie nieuwbouwwijk die in vergelijkbare stijl wordt gebouwd vormt straks één geheel met Tudor Gardens. De ontsluiting voor auto’s loopt in de definitieve situatie via Tudorpark naar de Bennebroekerweg en via Nassaupark naar centrum Hoofddorp. De getekende aansluiting op de hoofdweg (onderaan de tekening) is een fietspad.

De wijk Tudor Gardens straalt op alle fronten luxe en kwaliteit uit. Ten eerste in de opzet van de openbare ruimte: gebogen, bijna kronkelige straten voorzien van mooie gebakken straatstenen en luxe lantaarns. Het beeld wordt gevormd door groene parkjes, hier en daar voorzien van speelvoorzieningen voor de kinderen. Het groene beeld wordt versterkt doordat er weinig geparkeerd wordt in de straten. Grotendeels wordt geparkeerd in parkeerhoven achter de woningen of op de eigen royale oprijlaan. Alle woningen hebben minimaal 1 privé parkeerplaats. De wijk bevat geen doorgaande wegen, alleen rustige straatjes met bestemmingsverkeer dus!

WONINGEN

Ruime, luxe woningen met grote tuinen is wat de klok slaat in Tudor Gardens. Het plangebied is in tweeën op te delen. Een onvervalste villawijk aan de rechterzijde van het plangebied; louter vrijstaande villa’s en grote 2-onder-1 -kapwoningen zullen hier verrijzen. Met daarnaast aan de linkerzijde een gevarieerd woningaanbod: schitterende rijwoningen, 2-onder-1- kapwoningen en een 4-laags appartementen- complex.

Alle woningen zijn ontworpen in de romantische Tudorstijl. Onze top-architect Rene van der Maten laat geen detail aan het toeval over. Een ‘standaard’ woning zult u hier niet tegenkomen. De gevarieerde bouwblokken kenmerken zich onder andere door de toepassing van hoogwaardige materialen, bijzondere metselwerk-architectuur en steile kappen met daarin een zee van ruimte, die afwisselend zijn bedekt met leien, riet en vlakke dakpannen.

Project Details

Datum: 31-10-2017
Status: Start verkoop 23 november 2017
Ga naar de project website