Margaretha’s Hoeve

WONEN OP HET LANDGOED VAN MARGARETHA'S HOEVE

30 BOERDERIJWONINGEN - HOOFDWEG 1327 | NIEUW VENNEP

Start verkoop nieuwbouwproject Margaretha's Hoeve
woensdag 28 november 2018 van 17.00 tot 19.00 uur
Hotel de Rustende Jager, Venneperweg 471, Nieuw Vennep

Op het erf van de voormalige boerderij Margaretha’s Hoeve, aan de westzijde van de Hoofdweg in Nieuw Vennep, komen 30 karakteristieke boerderijwoningen in een gevarieerd aanbod van rijwoningen en twee- onder- een- kapwoningen. 

 

VERKOOPPRIJZEN VANAF € 430.000,- V.O.N.

Er komen 16 hofwoningen met een woonoppervlak vanaf ca. 147 tot ca. 197 m². De kavels variëren van ca. 175 tot ca. 416 m². De prijzen beginnen bij € 430.000,- v.o.n. Daarnaast komen er 14 twee-onder-een kapwoningen met een woonoppervlak vanaf ca. 176 tot ca.  230 m². De kavels variëren van ca. 322 tot maar liefst ca. 939 m². De prijzen van de twee-onder-een kapwoningen beginnen bij € 547.500,- v.o.n.

 

ONTWERP

Het ontwerp van de boerderijwoningen is geïnspireerd op de authenticiteit van de monumentale stolpboerderij Margaretha’s Hoeve, die al sinds 1880 aan de Hoofdvaart staat. Het plan is zo opgezet dat de woningen in wezen ‘te gast’ zijn op het boerenerf van Margaretha’s Hoeve. De woningen zijn bijzonder sfeervol ontworpen met oog voor detail en met smaakvolle accenten. De stijl van de woningen grijpt terug op elementen uit het neoclassicisme, echter met een eigentijdse uitstraling.

 

LANDELIJK WONEN MET DORPS KARAKTER

De woningen krijgen het karakter van een boerderij, waarbij het buitenleven centraal staat. Het gezamenlijke erf wordt parkachtig ingericht, gelijk aan de omliggende groene omgeving. Dit biedt een plek waar ontmoeten centraal staat en kinderen in het verlengde van de achtertuin veilig buiten kunnen spelen. Een boomgaard met een speelplek en een moestuin maken het compleet. Daarnaast komt er voldoende parkeergelegenheid, bestemd voor toekomstige bewoners en haar bezoekers.

Landelijk wonen met een dorps karakter én met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat is wonen op het landgoed van Margaretha’s Hoeve. Een unieke woonbeleving.

 

MARGARETHA’S HOEVE

De stolpboerderij Margaretha's Hoeve is uniek in de Haarlemmermeer en heeft straks een bijzondere nieuwe functie naar het zorgconcept van de Herbergier. Na de restauratie biedt de Margaretha’s Hoeve een thuis voor oudere mensen met geheugenproblemen en dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De monumentenstatus van de boerderij blijft behouden.

Project Details

Datum: 07-11-2018
Prijs: De prijzen beginnen bij € 43
Status: Start verkoop: 28 november 201
Ga naar de project website