Teylingerhof

Het Teylingerhof is een plan dat is ontworpen met verkeersluwe woonhofjes in een groene omgeving ingevuld met zeer stijlvolle woningen. De ontwikkeling van het Teylingerhof bestaat uit 72 woningen, bestaande uit 41 hofwoningen, 10 kade-appartementen en 21 hof-appartementen. Alle woningen zijn georiënteerd op een drietal groene woonhofjes. De woonhofjes zijn uiterst veilig en autoluw. De kade-appartementen zijn daarnaast tevens georiënteerd op het water. Tussen de kade-appartementen wordt een scherm geïntegreerd passend binnen de architectuurstijl van het plan, waarmee een geluidsluw woonklimaat in de woonhofjes wordt gerealiseerd.
 
Er is  ruim voldoende parkeergelegenheid. Het Teylingerhof wordt ingepast in een parkachtige omgeving met mooie wandelpaden door het groen en een nieuwe oever. De bestaande watergang wordt op een tweetal plekken verbreed tot mooie waterkommen met nieuwe ligplaatsen voor sloepen. Teylingerhof ligt op enkele vaarminuten van de Kagerplassen.
 
Teylingerhof wordt zorgvuldig ingepast in de bestaande omgeving. Het plan zal goed aansluiten op de speeltuin Bijdorp, het parkeerterrein, sport- en recreatiecentrum Wasbeek en de woningbouw grenzend aan de nieuwe wijk.
 
Om de betaalbaarheid van de woningen in het plan te vergroten, biedt de Thunnissen kopers een speciale financieringsregeling aan. Deze aankoopregeling leidt voor kopers tot een lagere financieringsbehoefte, de koper hoeft hierbij niet meer dan € 150.000 VON te financieren voor een woning, met daardoor ook fors lagere maandlasten. De regeling geldt voor ongeveer de helft van de woningen binnen het Teylingerhof. 

Kijk voor meer informatie op de website.

Project Details

Datum: 25-05-2014
Status: Inschrijving gestart
Ga naar de project website