Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Hillegom – Henri Dunantplein 2B17

29-07-2021
Woon oppervlak: 31 m2
Kamers: 2
Bouwjaar
Perceel m2
€ 175.000,- v.o.n.
Verkocht
Object ID HM104340
Beschrijving

Alle appartementen zijn toegewezen, je kan je alleen nog aanmelden voor de reservelijst.

Stoere Lofts
Tegen het centrum aan – in de voormalige muziekschool – worden 18 lofts gerealiseerd, waarvan er 13 in verhuur/verkoop gaan.

Historie
De Boaz school functioneerde vroeger als basisschool, deed vervolgens dienst als balletschool en muziekschool. Als laatst in gebruik geweest door kunstenaarscollectief De School.

Door de renovatie van het pand blijft de karakteristieke uitstraling bewaard, maar voelt het straks als nieuw. We zorgen voor de basisvoorzieningen, nemen het sanitair voor onze rekening, evenals het keukenblok. Zoals je kunt zien heeft de Loft door deze fijne indeling het gevoel van ruimte, maar toch met een apart slaapgedeelte (op de entresol). Door de ca. vier meter hoge plafonds in het leefgedeelte en de grote ramen heb je veel daglicht in de woning.

Deze lofts zijn perfect voor de starter! Die er van houdt om lekker het dorp in te lopen en een terrasje te pakken, maar ook snel (via het openbaar vervoer) de grotere steden wil bereiken. Wist je dat je met de NS sprinter maar 10 minuten onderweg bent naar Leiden of Haarlem?

Boaz Lofts
De appartementen variëren van circa 31 tot ruim 46 vierkante meter en zijn dus praktisch ingedeeld waardoor het veel ruimer voelt. Zodra je binnenkomt is er ruimte gereserveerd voor de keuken en het sanitair, de woonkamer heeft een hoog plafond en de slaapkamer is een verdieping hoger (entresol in dezelfde ruimte) gesitueerd.

En dit alles ook nog eens goed betaalbaar! We starten namelijk vanaf een koopsom van € 175.000,- V.O.N. maar bieden verschillende mogelijkheden om de financiering makkelijker te maken Let op, op de woningen rust een zelfbewoningsplicht.

Inschrijven
Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier dat nu online staat. Je kunt maximaal 6 voorkeuren doorgeven. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. Je hebt voldoende tijd om je voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op zondag 22 augustus aanstaande om 12:00 uur ’s middags.

Kijk voor meer informatie op de projectsite: boazschoolhillegom.nl

Specificatie

Bouw

Type object Appartement

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte 31 m2
Inhoud 90 m3
Opp. externe bergruimte 0 m2

Indeling

Kamers 2 kamers

Installatie

Tuin

Tuintypen Geen tuin
Achterom Nee

Locatie

Locatie
Henri Dunantplein 2B17, HILLEGOM Henri Dunantplein 2B17, HILLEGOM
Streetview
Plattegronden
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.