Vergelijk eigenschappen

Vergelijk

Geen eigenschappen gevonden om te vergelijken.

Hillegom – Molenpark kavel 2 ong

02-12-2022
Woon oppervlak: m2
Kamers:
Bouwjaar
Perceel m2
€ 280.000,- k.k.
Beschikbaar
Object ID HM104770
Beschrijving

Altijd al een huis willen bouwen, samen met familie of vrienden ?

Een van de laatste stukjes onbebouwde grond binnen de kern van Hillegom. Werken, winkelen, openbaar vervoer en uitvalswegen allemaal op loopafstand. Een uniek stukje grond waar een grote kavel is gesplitst in 3 bouwkavels. De kavel behoorde tot het ouderlijk huis van de Familie Warmenhoven welke in de omgeving diverse percelen in gebruik had als bollengrond.

Het plan aan de Molenlaan kenmerkt zich door de rustig gelegen kavels aan de rand van het centrum van Hillegom. De Molenlaan is een rustig opgezette straat met een ruimtelijke uitstraling. De drie aangeboden kavels waarop een woning naar eigen smaak te realiseren is, dragen hier zeker aan bij. De bouwer heeft gezorgd voor de vormgeving van het nieuwe bestemmingsplan waarna de toekomstig eigenaren zich kunnen richten op het ontwikkelen van hun eigen woning binnen de gestelde kaders van het bestemmingplan.

Ruimtelijke bepalingen
De beeldkwaliteit is in grote lijnen al bepaald door de voorschriften vanuit het bestemmingsplan (toekomstig omgevingsplan) van de gemeente Hillegom. Deze regels zorgen voor een juiste inpassing in het straatbeeld van de rest van de Molenlaan, maar ook voor eenheid in de te realiseren woningen op de kavels. Zo zijn er voorschriften omtrent de afstand van het bouwvlak ten aanzien van de zijdelingse percelen en de voorzijde van het kavel, maar ook voor bijvoorbeeld het realiseren van parkeerplekken op de kavels, gronden, zodat men aan de gemeentelijke parkeernormen voldoet.

Eventuele begeleiding
Ontwerp, aanvragen omgevingsvergunning en bouwbegeleiding is mogelijk. Deze partij is gespecialiseerd in het bouwkundig ontwerp, aanvragen van omgevingsvergunningen en het begeleiden van uw bouwproces. Daarnaast zijn zij al op de hoogte van de kaders van de betreffende percelen.
Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden zodat u vorm kunt geven aan uw eigen droomhuis en u verzekerd bent van deskundige begeleiding.

In de buurt:
De Molenlaan ligt noordelijk ten opzichte van het centrum en is op loopafstand van alle faciliteiten. Strand en duinen zijn gemakkelijk per fiets te bereiken vanwege de centrale ligging. Maak een heerlijke fietstocht door de Bollenvelden richting Haarlem, Leiden of Haarlemmermeer. Ook met de bus of trein ben je zo in Haarlem of Leiden. Bushaltes zijn op loopafstand en de trein is op 2,5 kilometer afstand van de woning.

Over Hillegom:
Hillegom heeft een sfeervol historisch centrum met een grote diversiteit aan winkels en speciaalzaken. Hillegom heeft afgelopen jaren flink ingezet op het verfraaien van het centrum en biedt vele horeca met gezellige terrassen. Ook heeft Hillegom een eigen buitenzwembad, diverse grote en kleine sportfaciliteiten en is er een actieve ondernemers- en oranje-vereniging. Dit zorgt voor gezellige activiteiten het hele jaar rond.

Op alle kavels is parkeren mogelijk op eigen terrein. Tevens zullen er in de openbare ruimte extra parkeerplaatsen worden gerealiseerd door de ontwikkelaar. 

De foto's zijn een weergave van de mogelijkheden, dit is nog geen gegeven. De koper dient zelf een omgevingsvergunning voor het bouwen van de woning aan te vragen. 

Het bestemmingsplan is leidend, de ontwikkelaar stelt voor een samenwerking aan te gaan met een architect of een bouwkundig advies bureau. 

Opsomming:
- Het station met een treinverbinding tussen Haarlem en Leiden ligt op slechts enkele minuten fietsafstand.
- Centrale ligging in de Randstad nabij Schiphol.
- Goede autoverbindingen (o.a. A4/A44).
- Goede scholen, zowel basisscholen als middelbaar onderwijs.
- Diversiteit aan ondernemers, winkels en speciaalzaken.
- Volop aanwezige horecazaken met terrassen.
- Diverse sportverenigingen en sportmogelijkheden.
- Diverse kerken en gebedshuizen.
- Veel gezellige dorpsactiviteiten het hele jaar rond.

Informeer nu naar de mogelijkheden!

Specificatie

Bouw

Type object Bouwgrond

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud 0 m3
Totale oppervlakte 0 m2

Indeling

Installatie

Tuin

Totale oppervlakte 0 m2#{data.suffix}
Tuintypen Geen tuin

Locatie

Liggingen In centrum, In woonwijk
Locatie
Molenpark kavel 2 ong, HILLEGOM Molenpark kavel 2 ong, HILLEGOM
Streetview
Plattegronden
You don't have permission to register
Plan een bezichtiging
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.